Vésőgép bontókalapács Hikoki H90SG bérlés kölcsönzés Szeged

Napi bérleti díj 1-8h (aznapi zárásig): 9500.-Ft

24 órás bérleti díj: 10000.-Ft

2-4 nap bérlés díja/nap: 9000.-Ft

Öt napot meghaladó bérlés díja/nap: 8000.-Ft

Kaució: 80.000 Ft

Kölcsönözni szeretné most, lefoglalná holnapra, vagy hétvégére? Hívja a T.Z.Gépkölcsönzőt: +36703168403

A képek csak illusztrációk, a termékek paraméterei a valóságban eltérhetnek az itt megjelenítettől!

Megtekinthető videó:

Leírás

Vésőgép Bontókalapács Hikoki H90SG Bérlés Kölcsönzés Szeged

Mikor kölcsönözzünk Hikoki H90SG bontókalapácsot?

A T.Z.Gépkölcsönző Szeged-nél, szeretjük az elégedett, visszajáró ügyfeleket. A célunk, hogy a bérlő a munka végeztével elégedetten hozza vissza a kölcsönzött gépet úgy, hogy a munka, időben elkészült. Ezt csak profi gépekkel lehet kivitelezni.

Az ipari felhasználásra tervezett, Hikoki H90SG bontókalapácsról joggal mondhatjuk, hogy profi gép. Főként betonburkolatok, kő burkolatok, alapok, betonfedelek, véséséhez, bontásához, kőtöréshez, kőroppantáshoz fejlesztették ki. Jellemzően ipari, vagy magáncélú felhasználásra kölcsönözzük, és egy 28/32 mm vastagságú hegyesvéső szárral adjuk bérbe.

A vésőszár kölcsönzési díját, tartalmazza a gép bérleti díja!

Jellemzők:

Nagy hatékonyságú Hitachi fejlesztésű rezgéscsillapítás

Szerszámbefogás 32 mm-es hatlapú szerszámokhoz

Ajánlott betonburkolatok, alapok stb. véséséhez, felbontásához, egyéb vésésekhez-bontási munkálatokhoz 10-30 cm-es beton-vasatagságig.

Kiemelt jellemzők

Kategóriájában a legjobb bontási teljesítmény

Az optimalizált ütőszerkezet nagy ütőenergiát eredményez, ami növeli a bontási teljesítményt.

Nagyon kényelmes dolgozni vele

Az ütőszerkezet kialakítása miatt gyorsabban töri a betont, ami kényelmessé teszi a munkát.

UVP rendszer

Csökkenti a felhasználóra ható vibrációt, így komfortosabb a munkavégzés.

A markolati rezgéscsillapításon túl az ütőszerkezetben kialakított légrugós rendszer is csökkenti a felhasználóra ható vibrációt

Vibráció-elnyelő oldalfogantyú

A kettős belső szigetelés és az alumínium ház védi a motort a külső behatásokkal szemben

A kettős bevonatú puha markolat kényelmes fogást biztosít.

Műszaki adatok

Névleges teljesítményfelvétel     2000 W

Egy ütés energiája           72 J

Gép tömege       32 kg

Figyelem! Az eszközök, gépek kiadásakor és a visszahozatalakor, a rakodás, gépjárműbe való be, valamint kiemelés, a szállítást megelőző biztonságos rögzítés, minden esetben a bérlő feladata. Legyenek szívesek olyan segítséggel, rögzítő hevederekkel és szállító járművel érkezni, akivel és amivel ezt meg tudják önállóan, oldani. Valamint előre tervezni, a kölcsönözni kívánt eszköz méreteit, súlyát, illetve a szállító jármű adottságait illetően. A kölcsönző személyzete, ezen feladatok elvégzésére, nem tud rendelkezésre állni. Köszönjük a megértést!

Így is ismerheti: Hitachi, Hikoki, H 90 SG, H 90SG, H90 SG, bontókalapács, vésőgép, vésőkalapács, betonvéső, bontókalapács bérlés, bontókalapács kölcsönzés, bérlés szeged, kölcsönzés szeged, bontokalapacs, bontokalapacs berles, bontokalapacs kolcsonzes, bontokalapacsberles, bontokalapacskolcsonzes, vesokalapacs, vesokalapacs berles, vesokalapacs kolcsonzes, vesokalapacsberles, vesokalapacskolcsonzes, bérlés, kölcsönzés, berles, kolcsonzes, berles szeged, kolcsonzes szeged, berlesszeged, kolcsonzesszeged,bontokalapacs, bontokalapacs berles, bontokalapacs kolcsonzes, bontokalapacsberles, bontokalapacskolcsonzes, vesokalapacs, vesokalapacs berles, vesokalapacs kolcsonzes, vesokalapacsberles, vesokalapacskolcsonzes, bérlés, kölcsönzés, berles, kolcsonzes, berles szeged, kolcsonzes szeged, berlesszeged, kolcsonzesszeged,

Érdekelhetnek még…