Talajfúró földfúró gödörfúró pontalapfúró bérlés kölcsönzés Szeged

Napi bérleti díj 1-8h (aznapi zárásig): 9000.-Ft

24 órás bérleti díj: 9500.-Ft

2-4 nap bérlés díja/nap: 8000.-Ft

Öt napot meghaladó bérlés díja/nap: 7500.-Ft

Kaució: 40.000 Ft

Kölcsönözni szeretné most, lefoglalná holnapra, vagy hétvégére? Hívja a T.Z.Gépkölcsönzőt: +36703168403

A képek csak illusztrációk, a termékek paraméterei a valóságban eltérhetnek az itt megjelenítettől!

Talajfúró Kasei keveréküzemanyag összeállítása videó:

Talajfúró Kasei működése és baleset megelőzési jó tanácsok!

Leírás

Talajfúró gödörfúró bérlés kölcsönzés Szeged

Mikor kölcsönözzünk talajfúrót?

A gépet oszlopásáshoz, pontalapok fúrásához, és gyümölcsfák, vagy egyéb facsemeték ültetéséhez adjuk bérbe!

Házi-kertekben alkalmanként, építkezéseken, farmergazdaságokban, tanyákon, annál nagyobb segítség lehet. Legyen szó tám-rendszer, kerítés vagy karám építésről a KASEI gödörfúró bérlés megkönnyíti a munkát! Az egy vagy kétemberes változat, különböző fúrószár átmérőkkel kölcsönözhető, kielégítve a munkafolyamathoz szükséges eltérő gödör átmérő igényeket.

Szállításkor kényelmesen elfér egy autó csomagtartójában, vagy akár a hátsó ülésen, de előtte érdemes az ülést persze letakarni egy fóliával. (üzemanyag, stb.)

Figyelem, a Kasei talajfúróba, csak friss, tiszta 2 T keverékolaj és100-as benzin 1:30 keveréke tankolható, ettől szépen indul, és egyenletesen jár a gép! Az üzemanyag minőségét, kamerával és oktánszám-mérővel ellenőrzünk minden visszavételkor. Rendellenesség, az üzemanyag rendszer tisztíttatása miatt, letéti díj vesztéssel járhat! Az odahaza, hetek-hónapok óta tárolt benzin, sajnos nem használható fel, a kicsapódó vegyi anyagok miatt! Foglaláskor előre kell jelezni a tervezett üzemanyagszükségletet és a kölcsönzőben külön költségtérítés fejében biztosítjuk a gép használatához szükséges üzemanyagot. Köszönjük az együttműködést!

Figyelem! A talajfúróra, használat közben sem szabad erőteljesen ránehézkedni, úgymond erőből nyomni lefelé, mert a fúrószár károsodását, elhajlását okozhatja, ami kaució vesztéssel járhat!

Figyelem! Az eszközök, gépek kiadásakor és a visszahozatalakor, a rakodás, gépjárműbe való be, valamint kiemelés, a szállítást megelőző biztonságos rögzítés, minden esetben a bérlő feladata. Legyenek szívesek olyan segítséggel, rögzítő hevederekkel és szállító járművel érkezni, akivel és amivel ezt meg tudják önállóan, oldani. Valamint előre tervezni, a kölcsönözni kívánt eszköz méreteit, súlyát, illetve a szállító jármű adottságait illetően. A kölcsönző személyzete, ezen feladatok elvégzésére, nem tud rendelkezésre állni. Köszönjük a megértést!

Műszaki adatok:

-Kasei 3WT-300B

– Nettó tömeg: 10.4 kg

– Használható alap fúró átmérő: 100/150/200 mm

– Használható (Extra) fúró átmérő: 300 mm (Külön bérelhető!)

– Motor típusa: 1E48F Benzin100 / keverék 2T 30:1

– Hengerűrtartalom: 63.3 cm3

– Max. teljesítmény: 2 kW / 7500 fordulat

-Váz doboz mérete: 670 x 360 x 440 mm

-Fúró doboz mérete: 210 x 210 x 940 mm

-1db fúrószárral adjuk bérbe, ami igény szerint választható az alapméretű 100/150/200/ mm-es átmérőjű szárak közül.

A 300 mm-es extra méretű, nagy oszlop és pontalap fúró szárhoz, minden esetben előfúrás szükséges, ezért az, második fúrószárként, külön díj ellenében bérelhető.

Így is ismerheti: talajfúró, földfúró, gödörfúró, pontalapfúró, Kasei,  3 WT 300 B, 3WT300B, 3WT 300B, 3 WT-3 00B, 3WT-300 B, talajfuro, foldfuro, godorfuro, pontalapfuro, talajfuroszeged, foldfuroszeged, godorfuroszeged, pontalapfuroszeged, kolcsonzesszeged, berlesszeged, talajfúró bérlés, földfúró bérlés, gödörfúró bérlés, pontalapfúró bérlés, talajfúró kölcsönzés, földfúró kölcsönzés, gödörfúró kölcsönzés, pontalapfúró kölcsönzés, talajfúró bérlés Szeged, földfúró bérlés Szeged, gödörfúró bérlés Szeged, pontalapfúró bérlés Szeged, talajfúró kölcsönzés Szeged, földfúró kölcsönzés Szeged, gödörfúró kölcsönzés Szeged, pontalapfúró kölcsönzés Szeged, kölcsönzés Szeged, bérlés Szeged, talajfúróbérlés, földfúróbérlés, gödörfúróbérlés, pontalapfúróbérlés, talajfúrókölcsönzés, földfúrókölcsönzés, gödörfúrókölcsönzés, pontalapfúrókölcsönzés,

Érdekelhetnek még…