Sátor 4 személyes bérlés kölcsönzés Szeged

Napi bérleti díj 1-8h (aznapi zárásig): 7500.-Ft

24 órás bérleti díj: 8000.-Ft

2-4 nap bérlés díja/nap: 7000.-Ft

Öt napot meghaladó bérlés díja/nap: 6000.-Ft

Kaució: 40000 Ft

Kölcsönözni szeretné most, lefoglalná holnapra, vagy hétvégére? Hívja a T.Z.Gépkölcsönzőt: +36703168403

A képek csak illusztrációk, a termékek paraméterei a valóságban eltérhetnek az itt megjelenítettől!

Leírás

Sátor 4 személyes bérlés kölcsönzés Szeged

Mikor kölcsönözzünk 4 személyes sátrat?

Kempinges nyaralást tervezünk, vagy csak szeretnénk megmutatni a gyerekeknek, milyen egy igazi nomád, sátrazás mielőtt még vennénk, vagy kölcsönöznénk egy kényelmesebb lakókocsit?

Akkor szükségünk lehet, egy 4 személyes sátorra, amit rövid idő alatt fel lehet állítani, akár egy kempngben is, ahol erre a célra, szinte mindig találunk szabad helyet.

Előnyösebb ebből a típusból is a két rétegű sátor, mert egy váratlan esőnél, nem hátrány, ha éjjel nem csöpög a fejünkre az első rétegen átszivárgó vízcsepp. Ráadásul a külső és belső réteg között, a bejáratnál van egy 235 cm-es ázás mentes terület, ahol kint hagyhatjuk a cipőnket, amit így reggelre nem visz el a szomszéd kutyusa játtszani, de hosszabb nyaralás esetén berendezhetjük, komfortosabbá tehetjük ezt a teret a T.Z.Gépkölcsönzőből bérelhető egyéb kiegészítőkkel is, mint pl. mobil konyhaszekrény, összecsukható kempingasztal 4 székkel stb.

Persze egy esetleges eső után, feltétlenül szárítsuk ki a sátrat összepakolás előtt.

Előnye, hogy nagyon kis helyigénye van és így könnyen szállítható.

Márka: Quechua
Magasság: 150cm
Hossz: 235+210cm

Így ismerheti: sátor, hálósátor, túrasátor, 4 személyes sátor, sátor bérlés, hálósátor bérlés, túrasátor bérlés, 4 személyes sátor bérlés, sátor kölcsönzés, hálósátor kölcsönzés, túrasátor kölcsönzés, 4 személyes sátor kölcsönzés, decathlon, quechua, decathlon sátor,

Érdekelhetnek még…