Rotátor rotációs kapa kapálógép Szentkirályi bérlés kölcsönzés Szeged

Napi bérleti díj 1-8h (aznapi zárásig): 10000.-Ft

24 órás bérleti díj: 11000.-Ft

2-4 nap bérlés díja/nap: 8500.-Ft

Öt napot meghaladó bérlés díja/nap: 8000.-Ft

Kaució: 40000 Ft

Kölcsönözni szeretné most, lefoglalná holnapra, vagy hétvégére? Hívja a T.Z.Gépkölcsönzőt: +36703168403

A képek csak illusztrációk, a termékek paraméterei a valóságban eltérhetnek az itt megjelenítettől!

Megtekinthető videó:

 

Leírás

Rotációs kapa rotátor rotakapa bérlés kölcsönzés Szeged

Mikor béreljünk rotációs kapát?

A Szentkirályi KF Sprint 40 kapálógép talajápolásra, gyomirtási munkálatokra, előzetesen felszántott, vagy felásott kertek rotációs talajművelésére bérelhető. Száraz föld feltörésére, mélyszántásra nem alkalmas!

Elsősorban háztáji gazdálkodók, kiskert tulajdonosok, üdülő kerttel rendelkező gazdák részére adjuk bérbe, talajápolási, gyomirtási feladatok ellátására. Esetenként, füvesítés előtti talajlazításra is kölcsönözhető.

A megfelelően művelt talaj szerkezete és gyommentesítése, nagymértékben befolyásolja a termés mennyiségét és minőségét is, így a kapálógép kölcsönzése, nem csak a nehéz testi munkát igénylő kapálástól menti meg a bérlőt, hanem jelentős termésnövelő hatással is számolhat, valamint sokat gyönyörködhet a füvesített bírtokában a későbbiekben.

A rotakapa fő erényei közé tartozik az egyszerű kezelhetőség és a kis szállítási helyigény. A gép magassága a talajtól mérve 107 cm, de szállításkor a kerekek átállításával ez lecsökkenthető 64 cm-re így könnyedén betehető egy kombi autó csomagterébe. A hossza ebben az esetben 140 cm. Figyelem a gépben lévő olaj és üzemanyag miatt, ettől nem dönthető meg jobban!!! (Kifolyhat, vagy károsodhat a gép. Elfektetni tilos!) Szállításhoz, hozzunk magunkkal spanifert, vagy egyéb rögzítő hevedereket, valamint nejlont, vagy pokrócokat az autónkat védeni, ha nem utánfutóval szállítjuk.

A gépet egy megbízható Briggs & Stratton benzin üzemű négyütemű motorral, és 2×2 kapataggal adjuk bérbe. A rotációs kapa két szélső védőtárcsája egymástól 58-60 cm-re helyezkedik el, így az egyszerre megművelhető terület nagyságrendileg 60 cm. A gép szarvai ugyanilyen távolságra vannak egymástól, de egy 19-es villáskulcs segítségével 5 fokonként el is fordítható vízszintes irányban, ha szükséges, és így akár egy kerítés közelében is könnyedén dolgozhatunk vele.

Figyelem, a rotációs kapába, csak friss, tiszta 100-as benzin tankolható, ettől szépen indul, és egyenletesen jár a gép! Az üzemanyag minőségét, kamerával és oktánszám-mérővel ellenőrzünk minden visszavételkor. Rendellenesség, az üzemanyag rendszer tisztíttatása miatt, letéti díj vesztéssel járhat! Az odahaza, hetek-hónapok óta tárolt benzin, sajnos nem használható fel, a kicsapódó vegyi anyagok miatt! Foglaláskor előre kell jelezni a tervezett üzemanyagszükségletet és a kölcsönzőben külön költségtérítés fejében biztosítjuk a gép használatához szükséges üzemanyagot. Köszönjük az együttműködést!

Figyelem! Az eszközök, gépek kiadásakor és a visszahozatalakor, a rakodás, gépjárműbe való be, valamint kiemelés, a szállítást megelőző biztonságos rögzítés, minden esetben a bérlő feladata. Legyenek szívesek olyan segítséggel, rögzítő hevederekkel és szállító járművel érkezni, akivel és amivel ezt meg tudják önállóan, oldani. Valamint előre tervezni, a kölcsönözni kívánt eszköz méreteit, súlyát, illetve a szállító jármű adottságait illetően. A kölcsönző személyzete, ezen feladatok elvégzésére, nem tud rendelkezésre állni. Köszönjük a megértést!

Így ismerheti: KF Sprint 40, rotációs kapa, kapálógép, rotakapa, rotátor, rotációs kapa bérlés, kapálógép bérlés, rotakapa bérlés, rotátor bérlés, rotációs kapa kölcsönzés, kapálógép kölcsönzés, rotakapa kölcsönzés, rotátor kölcsönzés, rotációs kapa bérlés Szeged, kapálógép bérlés Szeged, rotakapa bérlés Szeged, rotátor bérlés Szeged, rotációs kapa kölcsönzés Szeged, kapálógép kölcsönzés Szeged, rotakapa kölcsönzés Szeged, rotátor kölcsönzés Szeged, rotációskapabérlés, kapálógépbérlés, rotakapabérlés, rotátorbérlés, rotációskapakölcsönzés, kapálógépkölcsönzés, rotakapakölcsönzés, rotátorkölcsönzés, rotációskapabérlésszeged, kapálógépbérlésszeged, rotakapabérlésszeged, rotátorbérlésszeged, rotációskapakölcsönzésszeged, kapálógépkölcsönzésszeged, rotakapakölcsönzésszeged, rotátorkölcsönzésszeged, rotacios kapa, rotator, kapalogep, rotakapa Szeged, rotator berles, kapalogep berles, rotakapa berles Szeged, rotatorberles, kapalogepberles, rotakapaberles, rotakapaberlesszeged, rotator kolcsonzes, kapalogep kolcsonzes, rotakapa kolcsonzes Szeged, rotatorkolcsonzes, kapalogepkolcsonzes, rotakapakolcsonzes, rotakapakolcsonzesszeged,

Érdekelhetnek még…