Rönkhasító tűzifa aprító Bérlés Kölcsönzés Szeged

Napi bérleti díj 1-8h (aznapi zárásig): 9500.-Ft

24 órás bérleti díj: 10000.-Ft

2-4 nap bérlés díja/nap: 8000.-Ft

Öt napot meghaladó bérlés díja/nap: 7000.-Ft

Kaució: 50000 Ft

Kölcsönözni szeretné most, lefoglalná holnapra, vagy hétvégére? Hívja a T.Z.Gépkölcsönzőt: +36703168403

A képek csak illusztrációk, a termékek paraméterei a valóságban eltérhetnek az itt megjelenítettől!

Megtekinthető videó:

Leírás

Rönkhasító tűzifa aprító Bérlés Kölcsönzés Szeged

Mikor kölcsönözzünk rönkhasító, tűzifa aprító gépet és mekkorát érdemes?

SCHEPPACH HL730 rönkhasító 7 t, 230 V

A Scheppach HL 730 ideális választás a téli tűzifa elkészítésére. Érdemes legalább 7 tonna hasítóerővel rendelkező gépet bérelnünk, mert ez a teljesítmény még a méretesebb, 10-30 cm átmérőjű és akár 55 cm hosszúságú rönkök hasítása esetén is helytáll.

A méretre darabolt, 15-55 cm hosszú kuglikat csak a gép munkaasztalára kell helyezni, majd a kezelőkarok egyidejű össze és lenyomásával indítani a rönkhasítási folyamatot, ami pár másodperc alatt kettészeli a szálirányban beillesztett fát. (Figyelem! Csak egyenesen lefűrészelt kuglikat-rönköket hasítson! Soha ne helyezze a fát fekvő, vagy a hasítóékre merőleges irányba!)

Nagyon felhasználóbarát gépre utal, a modern indukciós motorja, a transzportmarkolat, kerekek és alacsony súly 100 kg általi egyszerű mozgathatóság, ill. a munkahenger gyors mozgása, ami által jelentősen csökken a munkaidő.

A biztonsági elemek nagyon jól átgondoltak (munkaasztal szélesítés, rönktartó), így tökéletesen védik a felhasználó biztonságát. A gép könnyedén birkózik meg a különböző, 15-55 cm közötti, hosszúságú rönkökkel.

A Scheppach rönkhasító kölcsönzésével, időt és pénzt takaríthat meg. Ennek alapja a 17 cm/s visszaállási sebesség. Amíg a következő rönköt elő készíti, már fel is emelkedett a feszítőék a kellő magasságba és indíthatja a következő hasítást.

A harmadik nagy előnye versenytársaihoz képest, az új generációs szivattyú, mely alacsonyabb motor teljesítmény igény mellett is azonos nyomást biztosít. Ezeknek az előnyöknek köszönhetően egy időegység alatt nagyobb mennyiségű hasítóciklus végezhető, mint más hasonló hasítók esetén. A munka így nemcsak hamarabb lesz kész, de még az elektromos energián is spórolhat.

A munka megkezdése előtt, az olajtartály csavarkupakját 3 fordulat kitekeréssel kinyitni-levegőztetni kell, a munka végeztével, mozgatás-szállítás előtt el kell zárni!

A gép kiadásakor és visszavételekor is minden esetben üzempróbát végzünk, ehhez kérjük hozzon magával 2 db hasítandó fát. Köszönjük!

Jellemzők:

Motor: 230 V / 50 Hz

Teljesítmény: 3000 W

(Legalább 16A C kismegszakító és 1,5 mm2 hosszabbító szükséges!)

Fordulatszám: 2800 ford./min

Hasítóerő: 7 t

Hasítási sebesség: 4,5 cm/sec

Visszaállási sebesség: 16,5 cm/sec

Rönk hossza: 15 – 55 cm

Rönk átmérő max.: 30 cm

Munkaasztal magassága: 80 cm

Olajtartály: 3,5 l

Méretek: 85 x 91,5 x 149,5 cm

Súly: 100 kg

Figyelem! Csak állítva szállítható! Szállításkor legalább 6 ponton hevederes rögzítés szükséges!

Igény esetén, külön díj ellenében megoldjuk a ki és visszaszállítást, de az utánfutóról való le és felrakás ez esetben is a bérlő feladata. Ennek díjáról érdeklődjön a kölcsönzőben.

Az esetleges elfektetés vagy véletlen eldőlés, a rönkhasító súlyos károsodásához vezethet, ez esetben nagy eséllyel számolnunk kell a javítási költséggel, valamint a bérleti idő akkor ér véget amikor a gép újra üzemképes lesz!

Igény esetén, a T.Z.Gépkölcsönzőben, spanifer, rögzítőheveder is bérelhető.

A rönkhasító szállításához, T.Z.Gépkölcsönzőből külön díjon bérelhető utánfutóhoz, a spaniferek-rögzítőhevederek bérleti díját ajándékba adjuk, vagyis elengedjük.

Figyelem! A gép mozgatásakor, szállításakor az olajtartály fedelén lévő kupakot minden esetben el kell zárni!

Figyelem! Az eszközök, gépek kiadásakor és a visszahozatalakor, a rakodás, gépjárműbe való be, valamint kiemelés, a szállítást megelőző biztonságos rögzítés, minden esetben a bérlő feladata. Legyenek szívesek olyan segítséggel, rögzítő hevederekkel és szállító járművel érkezni, akivel és amivel ezt meg tudják önállóan, oldani. Valamint előre tervezni, a kölcsönözni kívánt eszköz méreteit, súlyát, illetve a szállító jármű adottságait illetően. A kölcsönző személyzete, ezen feladatok elvégzésére, nem tud rendelkezésre állni. Köszönjük a megértést!

Így ismerheti: rönkhasító, rönkhasító 230V, rönkhasító 7t, hasogató gép, fahasogató gép, tűzifa hasogató, tüzifa hasogató, faaprító, tűzifa aprító, tüzifa aprító, fahasító, tűzifa hasító, tüzifa hasító, favágó, scheppach, scheppach hl730, hl730, rönkhasító scheppach, scheppach rönkhasító, álló rönkhasító, ronkhasito, rönkhasító bérlés, faaprító bérlés, tűzifa aprító bérlés, tüzifa aprító bérlés, fahasító bérlés, tűzifa hasító bérlés, tüzifa hasító bérlés, favágó bérlés, scheppach bérlés, scheppach hl730 bérlés, hl730 bérlés, rönkhasító scheppach bérlés, scheppach rönkhasító bérlés, álló rönkhasító bérlés, ronkhasito berles, rönkhasító szeged, rönkhasító kölcsönzés, faaprító kölcsönzés, tűzifa aprító kölcsönzés, tüzifa aprító kölcsönzés, fahasító kölcsönzés, tűzifa hasító kölcsönzés, tüzifa hasító kölcsönzés, favágó kölcsönzés, scheppach kölcsönzés, scheppach hl730 kölcsönzés, hl730 kölcsönzés, rönkhasító scheppach kölcsönzés, scheppach rönkhasító kölcsönzés, álló rönkhasító kölcsönzés, ronkhasito kolcsonzes,

Érdekelhetnek még…