Porszívó Ipari porszívó 35L Hikoki gépcsatlakozó aljzattal Bérlés Kölcsönzés Szeged

Amennyiben tartozékként bérli másik gépünkkel együtt:

Napi bérleti díj 1-8h (aznapi zárásig): 4800.-Ft

24 órás bérleti díj: 5000.-Ft

2-4 nap bérlés díja/nap: 4500.-Ft

Öt napot meghaladó bérlés díja/nap: 4000.-Ft

Amennyiben csak a porszívót bérli:

Napi bérleti díj 1-8h (aznapi zárásig): 7800.-Ft

24 órás bérleti díj: 8000.-Ft

2-4 nap bérlés díja/nap: 7000.-Ft

Öt napot meghaladó bérlés díja/nap: 6500.-Ft

Kaució: 60000 Ft

Kölcsönözni szeretné most, lefoglalná holnapra, vagy hétvégére? Hívja a T.Z.Gépkölcsönzőt: +36703168403

A képek csak illusztrációk, a termékek paraméterei a valóságban eltérhetnek az itt megjelenítettől!

Megtekinthető videó: Hamarosan!

Leírás

Porszívó Ipari porszívó 35L Hikoki gépcsatlakozó aljzattal Bérlés Kölcsönzés Szeged

Mikor kölcsönözzünk Hikoki RP350YDM ipari porszívót?

A porszívógépet, a T.Z.Gépkölcsönző Szeged, főként a saját ipari gépeinek kiegészítőjeként adja bérbe, mint pl. Falcsiszoló zsiráf, Betoncsiszoló, Falhoronymaró, Körfűrész stb.

Ezekből a gépekből származó, nagyon finom szemcséjű, de nehéz porok, az otthoni házi porszívónkat pillanatok alatt, tömítik el és teszik tönkre.

Ezért érdemes kölcsönözni jó minőségű, megfelelően karbantartott ipari porszívót, ami tökéletes harmóniában tud együtt dolgozni a kellően kiválasztott ipari gépel.

Nagy segítségünkre lehet, amikor indítjuk a szerszámgépet, azzal egy időben automatikusan indul az ipari porszívó is. Mindez úgy történik, hogy a porszívó bőséges hosszúságú 8m és megfelelő keresztmetszettel 3×1,5mm rendelkező hosszabbító kábelét csatlakoztatni kell, egy szabványos 230V-os dugaszoló aljzatba, más néven konnektorba és így a fő gépet, a porszívón elhelyezett dugaljba kell bedugni. Ezzel máris egyel kevesebb vezeték hever a földön, ami így, ha jól dolgozunk, nincs útban, nem kell taposni.

Az ipari porszívót, a házi-barkács porszívóktól eltérően, egy nagyon hosszú, 5 m-es szívócsővel-tömlővel adjuk bérbe, aminek az árát, a bérleti díj tartalmazza. Ezzel könnyedén el tudunk érni, a kívánt munkaterületig.

A porszívóhoz minden esetben számolnunk kell viszont, egy külön bérelhető, egyszer használható kiegészítővel, ami nem más, mint a mikrószálas porzsák. Semmiképp nem papír! Ez, egy gyakorlatilag a munka végeztével eldobható több rétegből álló, porgyűjtő tasak, ami ezeknek a nagyon finom, szinte lisztszerű anyagoknak a felfogására szolgál. Több típusa is létezik, ötrétegű, szénszálas stb., ez ügyben kérje kollégánk segítségét, aki a lehető legalkalmasabb típust fogja ajánlani, a felfogni kívánt építőipari anyagnak megfelelően.

Egy jó tanács, a porzsákból kérjen mindig egy plusz darabot, legyen lehetősége időben kicserélni azt, ha kell. Nálunk úgyis ráér utólag kifizetni a nulla forinton kiadott porzsákot, ha tényleg kell használni. Előre, ugyanis nehéz pontosan meghatározni a szükséges mennyiséget, mert amíg pl. egy faforgáccsal töltött olcsóbb zsák „degeszre szívható-tölthető” baleset mentesen, addig egy drágább, szénszálas, de apróbb szilánkok felszívásakor viszont strapabíróbb zsákot, már csak félig, vagy jobb esetben kétharmadig „tankolhatunk” csak meg. Mert nem „született” meg az az ipari varrott szélű porzsák, amit egy komolyabb súlyú beton, vagy gipszkarton por ne szakíthatna le. A lényeg, cseréljünk időben zsákot és minden rendben megy majd.

Paraméterek:

M osztályos porszívó

Indítási áram határoló

Félautomata szűrőtisztítás rezgő mechanizmus

Beépített csatlakozó az üzemeltendő gépek számára (max teljesítmény 2000 W) csatlakoztatható

Vezérlés: az elektromos gép bekapcsolásakor a porszívó automatikusan bekapcsol.

Fékezhető nagy átmérőjű 200mm kerekek

Tömlő és kábeltartóval ellátva

Műszaki adatok

Szűrő osztály     M

Névleges teljesítményfelvétel     1.200 W

Max. levegőáram             3600 l/min.

Max. szívás         250 mbar

Csatlakoztatható gép max.teljesítménye                2000W

Bruttó tartálytérfogat     35 l

Tömlő átmérő   38 mm

Tömlőhossza     5m

Kábel hossz        8 m

Gép tömege       15,7 kg

Így ismerheti: porszívó, ipari porszívó, hikoki, hikoki RP350YDM, hikokiRP350YDM, gépcsatlakozós porszívó, porszívó bérlés, ipari porszívó bérlés, hikoki bérlés, hikoki RP350YDM bérlés, hikokiRP350YDM bérlés, gépcsatlakozós porszívó bérlés, porszívó kölcsönzés, ipari porszívó kölcsönzés, hikoki kölcsönzés, hikoki RP350YDM kölcsönzés, hikokiRP350YDM kölcsönzés, gépcsatlakozós porszívó kölcsönzés,

Érdekelhetnek még…