Porszívó ipari porszívó 25 L Metabo gépcsatlakozó aljzattal bérlés kölcsönzés Szeged

Amennyiben tartozékként bérli másik gépünkkel együtt:

Napi bérleti díj 1-8h (aznapi zárásig): 3600.-Ft

24 órás bérleti díj: 4000.-Ft

2-4 nap bérlés díja/nap: 3500.-Ft

Öt napot meghaladó bérlés díja/nap: 3000.-Ft

Amennyiben csak a porszívót bérli:

Napi bérleti díj 1-8h (aznapi zárásig): 5500.-Ft

24 órás bérleti díj: 6000.-Ft

2-4 nap bérlés díja/nap: 5000.-Ft

Öt napot meghaladó bérlés díja/nap: 4500.-Ft

Kaució: 20000 Ft

Kölcsönözni szeretné most, lefoglalná holnapra, vagy hétvégére? Hívja a T.Z.Gépkölcsönzőt: +36703168403

A képek csak illusztrációk, a termékek paraméterei a valóságban eltérhetnek az itt megjelenítettől!

Megtekinthető videó: Hamarosan!

A képek csak illusztrációk, a termékek paraméterei a valóságban eltérhetnek az itt megjelenítettől!

Leírás

Porszívó ipari porszívó 25 L Metabo gépcsatlakozó aljzattal bérlés kölcsönzés Szeged

Mikor kölcsönözzünk, Metabo ASA25LPC porszívót?

Lakásfelújítás, építkezés, tatarozás alkalmával, gyakran kell valamilyan szerszámgépet, pl. falcsiszolót, betoncsiszolót, falhoronymarót stb. bérelnünk. Az ilyen típusú gépek használatához, nélkülözhetetlen, a munka közbeni intenzív porelszívás. Ezek az erős, nehéz porok, nagy eséllyel tönkre tennék az otthoni házi porszívónkat. Lehet, hogy csak a padlást, pincét, vagy a házat szeretnénk intenzívebben pormentesíteni, vagy, az építőipari munkák végeztével, a felsepregetést követően ott maradt port kellene rendesen eltávolítani, a T.Z.Gépkölcsönző szeged, erre a célra is több megoldást, ipari vagy ipari jellegű gépet, porszívót tud ajánlani.

A gépet, igény szerint egy, vagy több külön megvásárolható mikroszálas porzsákkal adjuk bérbe, amiből legalább az elsőt kivitelkor kell fizetni. Ezt bemutatjuk, hogyan kell szakszerűen behelyezni a porszívóba. A rendelkezésre bocsájtott második, vagy további zsákokat, visszahozatalkor ráérünk kifizetni, ha használni kellett. Ez nagy segítség lehet, ha nem tudjuk előre felmérni a munkához szükséges mennyiséget.

Energiaforrás 230V
Teljesítmény 1250/3600 W
Porkapacitás 25 liter

Figyelem! Az eszközök, gépek kiadásakor és a visszahozatalakor, a rakodás, gépjárműbe való be, valamint kiemelés, a szállítást megelőző biztonságos rögzítés, minden esetben a bérlő feladata. Legyenek szívesek olyan segítséggel, rögzítő hevederekkel és szállító járművel érkezni, akivel és amivel ezt meg tudják önállóan, oldani. Valamint előre tervezni, a kölcsönözni kívánt eszköz méreteit, súlyát, illetve a szállító jármű adottságait illetően. A kölcsönző személyzete, ezen feladatok elvégzésére, nem tud rendelkezésre állni. Köszönjük a megértést!

Így ismerheti: porszívó, porelszívó, ipari porszívó, ipari porelszívó, ipari jellegű porszívó, ipari jellegű porelszívó, porszívó bérlés, porelszívó bérlés, ipari porszívó bérlés, ipari porelszívó bérlés, ipari jellegű porszívó bérlés, ipari jellegű porelszívó bérlés, porszívó kölcsönzés, porelszívó kölcsönzés, ipari porszívó kölcsönzés, ipari porelszívó kölcsönzés, ipari jellegű porszívó kölcsönzés, ipari jellegű porelszívó kölcsönzés, metebo, metebo asa 25 lpc, asa25lpc, metaboasa25lpc, metebo kölcsönzés, metebo asa 25 lpc kölcsönzés, asa25lpc kölcsönzés, metaboasa25lpc kölcsönzés, metebo bérlés, metebo asa 25 lpc bérlés, asa25lpc bérlés, metaboasa25lpc bérlés,

Érdekelhetnek még…