Party üstház bérlés kölcsönzés Szeged

Napi bérleti díj 1-8h (aznapi zárásig): 4200.-Ft

24 órás bérleti díj: 4500.-Ft

2-4 nap bérlés díja/nap: 4000.-Ft

Öt napot meghaladó bérlés díja/nap: 3500.-Ft

Kaució: 20.000 Ft

Kölcsönözni szeretné most, lefoglalná holnapra, vagy hétvégére? Hívja a T.Z.Gépkölcsönzőt: +36703168403

A képek csak illusztrációk, a termékek paraméterei a valóságban eltérhetnek az itt megjelenítettől!

Megtekinthető videó: Hamarosan!

Leírás

Party üstház bérlés kölcsönzés Szeged

Mikor kölcsönözzünk party üstházat?

Vehetnénk is egyet, de ha csak nagyon ritkán van lehetőségünk, hogy elhívjuk a barátokat egy jó vörösboros marhapörköltes bulira akkor elegendő ha bérlünk egy ilyen, mondhatni dekor üstházat, már csak a hangulat kedvéért is.

Az eszközt, javasolt gázrózsával üzemeltetni a vékony 1 mm-es üstfal állagmegóvása miatt, meg azért is, mert sokkal könnyebb szabályozni a lángot. De azért egy bükkfa hasábot a főzés idejére mi keresztül szoktunk tenni a gázrózsán, mert nagyon kellemes füst illatot áraszt, ami a hangulathoz is jó, meg az ételnek is ad egy szabadtűz ízt.

A mini üstházat kéménykalappal ellátott füstcsővel, és igény esetén egy 14 literes bográccsal, valamint, ha szükség van rá, bográcsfedővel és merőkanállal adjuk bérbe, ami benne van a kölcsönzési díjban.

A T.Z.Gépkölcsönzőből, igény esetén külön gázrózsát is kölcsönözhetünk, ha van otthon gázpalackunk, arra rácsatlakoztatva már mehet is a főzőcske.

Tartozékok:

  • 1db party üstház 36cm
  • 2db füstcső
  • 1db kéménykalap
  • 1db könyök
  • 1db zománcozott bogrács 14l
  • 1 db bográcsfedő
  • 1db merőkanál

Így ismerheti: üstház, party üstház, üstház bérlés, party üstház bérlés, üstház kölcsönzés, party üstház kölcsönzés, bogrács, merőkanál, bográcsfedő, bogrács bérlés, merőkanál bérlés, bográcsfedő bérlés, bogrács kölcsönzés, merőkanál kölcsönzés, bográcsfedő kölcsönzés,

Érdekelhetnek még…