Lapvibrátor bérlés kölcsönzés Szeged

Lapvibrátor gumilap nélkül:

Napi bérleti díj: 7000.-Ft
24 órás bérleti díj: 8000.-Ft
Öt napot meghaladó bérlés díja /nap: 6000.-Ft

Lapvibrátor gumilappal:

Napi bérleti díj: 8000.-Ft
24 órás bérleti díj: 9000.-Ft
Öt napot meghaladó bérlés díja /nap: 7000.-Ft

Kaució: 50000.-Ft

Kölcsönözni szeretné most, lefoglalná holnapra, vagy hétvégére? Hívja a T.Z.Gépkölcsönzőt: +36703168403

A képek csak illusztrációk, a termékek paraméterei a valóságban eltérhetnek az itt megjelenítettől!

Leírás

Lapvibrátor talajegyengető talajsimító 95 kg kölcsönzés Szeged

Mikor béreljünk lapvibrátort?

Az NTC VD 18P lapvibrátor Honda motorral, a 95 kg-os tömegével, alkalmas a talaj tömörítésére a kertekben, az aszfaltozáshoz, az utak javításához, járdák készítésekor, a térkövek, térburkolatok tömörítésére, illetve egyéb terepmunkákhoz. Ugyancsak használható az árkok és a falalapozások mentén, teraszok építése, betonozása előtt, illetve a tartópillérek körüli munkálatoknál.

A gép legfontosabb előnye a megbízható, Honda GX160 erőteljes motor, és a masszív, egy darabból készült öntvény talplemez, ami lekerekített szélekkel rendelkezik, és a formája miatt kényelmesen lehet vele dolgozni a sarkokban is.

Egyedülálló a gép kiegyensúlyozottsága és előre menetele is, minimális oldalsó csúszással. A gép előre haladási ereje úgy van szabályozva, hogy a kezelő könnyedén tudja esetleg a hátrameneti irányt is választani, mert a lapvibrátor, laza irányító mozdulat hatására helyben megfordul. Ami nagyon nagy előny, hogy közben a vezetőkar könnyedén előre dönthető, így a lapvibrátor markolat, nem ütközik akadályba.

A kölcsönzés alkalmával, a bérleti díj tartalmaz, a gép komplett alapfelszerelésén kívül további kiegészítő elemeket, ami megkönnyíti a szállítást és a munkavégzést: pl. védő fémkeret, szállító kerék stb.

A géphez külön kölcsönözhető gumitalplemez, térburkolatok tömörítéséhez, melyekből két típus is választható. A fekete normál 6 mm-es vastagságú minden típusú térkőhöz ajánlott és a fehér 4 mm-es élelmiszeripari gumi, ami a nagyon világos kövek esetében ajánlott.

Figyelem, a lapvibrátorba, csak friss, tiszta 100-as benzin tankolható, ettől szépen indul, és egyenletesen jár a gép! Az üzemanyag minőségét, kamerával és oktánszám-mérővel ellenőrzünk minden visszavételkor. Rendellenesség, az üzemanyag rendszer tisztíttatása miatt, letéti díj vesztéssel járhat! Az odahaza, hetek-hónapok óta tárolt benzin, sajnos nem használható fel, a kicsapódó vegyi anyagok miatt! Köszönjük az együttműködést!

Jellemzők:

-Motor: Honda GX160, 4-ütemű

-Üzemanyag 100-as oktánszámú benzin, tisztán, Nem keverve!

-Teljesítmény: 3,6 kW

-Üzemanyagtartály térfogata: 3,1 l

-Talplemez mérete: 565 x 450 mm

-Rázóerő: 18 000 N

-Tömörítő mélység: 30 cm

-Haladási irány: előre

-Sebesség: 25 m / perc (650 m2/ óra)

-Gázszabályozás a vezetőkaron

-Előre dönthető vezetőkar

-Rezgéscsillapító vezetőkar

-Gép méretei: 565 x 450 x 930 mm

-Súly feltöltve: 98 kg

 

Így is ismerheti: NTC VD 18P, lapvibrátor, talajtömörítő, talajegyengető, talajsimító, lapvibrátor bérlés, talajtömörítő bérlés, talajegyengető bérlés, talajsimító bérlés, lapvibrátorbérlés, talajtömörítőbérlés, talajegyengetőbérlés, talajsimítóbérlés, lapvibrátor kölcsönzés, talajtömörítő kölcsönzés, talajegyengető kölcsönzés, talajsimító kölcsönzés, lapvibrátorkölcsönzés, talajtömörítőkölcsönzés, talajegyengetőkölcsönzés, talajsimítókölcsönzés, lapvibrátor Szeged, talajtömörítő Szeged, talajegyengető Szeged, talajsimító Szeged, lapvibrátorszeged, talajtömörítőszeged, talajegyengetőszeged, talajsimítószeged, , lapvibrátor bérlés Szeged, talajtömörítő bérlés Szeged, talajegyengető bérlés Szeged, talajsimító bérlés Szeged, lapvibrátorbérlésszeged, talajtömörítőbérlésszeged, talajegyengetőbérlésszeged, talajsimítóbérlésszeged, lapvibrátor kölcsönzés Szeged, talajtömörítő kölcsönzés Szeged, talajegyengető kölcsönzés Szeged, talajsimító kölcsönzés Szeged, lapvibrátorkölcsönzésszeged, talajtömörítőkölcsönzésszeged, talajegyengetőkölcsönzésszeged, talajsimítókölcsönzésszeged, bérlés, kölcsönzés, bérlésszeged, kölcsönzésszeged,

Érdekelhetnek még…