Lapvibrátor talajegyengető talajsimító Scheppach bérlés kölcsönzés Szeged

Lapvibrátor gumilap nélkül:

Napi bérleti díj 1-8h (aznapi zárásig): 8200.-Ft

24 órás bérleti díj: 8500.-Ft

2-4 nap bérlés díja/nap: 8000.-Ft

Öt napot meghaladó bérlés díja/nap: 7000.-Ft

Lapvibrátor gumilappal:

Napi bérleti díj 1-8h (aznapi zárásig): 9200.-Ft

24 órás bérleti díj: 9500.-Ft

2-4 nap bérlés díja/nap: 9000.-Ft

Öt napot meghaladó bérlés díja/nap: 8000.-Ft

Kaució: 50000.-Ft

Kölcsönözni szeretné most, lefoglalná holnapra, vagy hétvégére? Hívja a T.Z.Gépkölcsönzőt: +36703168403

Kérjük, a szállításhoz-rakodáshoz hozzon segítséget, a gép 90 kg!

A fotók csak illusztrációk, a termékek paraméterei a valóságban eltérhetnek az itt megjelenítettől!

Lapvibrátor Scheppach bemutatása bérlés kölcsönzés Szeged:

 

Kategória: Címkék: , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,

Leírás

Lapvibrátor talajegyengető talajsimító 90 kg Scheppach bérlés kölcsönzés Szeged

Mikor béreljünk lapvibrátort?

A lap-vibrátor megnevezés, ne tévesszen meg senkit, ez nem egy párkapcsolati segédeszköz, hanem egy nagyon komoly munkagép, amit a 90 kg körüli súlya ellenére, akár egy törékeny nő is képes irányítani.

A Scheppach HP 1800 univerzális lapvibrátor, közel 90 kg-os tömegével, bérelhető talaj tömörítésére a kertekbe, az aszfaltozáshoz, az utak javításához, járdák készítésekor, a térkövek, térburkolatok tömörítésére, illetve egyéb terepmunkákhoz. Ugyancsak bérelhető az árkok és a falalapozások mentén végzett munkálatokhoz, teraszok építéséhez, betonozás előtti döngöléshez, illetve a tartópillérek körüli munkálatokhoz.

A gép legfontosabb előnye a megbízható, 196 cm3-s erőteljes motor, és a masszív, egy darabból készült öntvény talplemez, ami lekerekített szélekkel rendelkezik, és a formája miatt kényelmesen lehet vele dolgozni a sarkokban is.

Egyedülálló a gép kiegyensúlyozottsága és előre menetele is, minimális oldalsó csúszással. A gép előre haladási ereje úgy van szabályozva, hogy a kezelő könnyedén tudja esetleg a hátrameneti irányt is választani, mert a lapvibrátor, laza irányító mozdulat hatására helyben megfordul. Ami nagyon nagy előny, hogy közben a vezetőkar könnyedén függőleges pozícióba dönthető, így a lapvibrátor markolat, nem ütközik akadályba.

A kölcsönzés alkalmával, a bérleti díj tartalmaz, a gép komplett alapfelszerelésén kívül további kiegészítő elemeket, ami megkönnyíti a szállítást és a munkavégzést: pl. védő fémkeret, szállító kerék stb.

A géphez külön kölcsönözhető gumitalplemez, térburkolatok tömörítéséhez, melyekből két típus is választható. A fekete normál 6 mm-es vastagságú minden típusú térkőhöz ajánlott és a fehér 4 mm-es élelmiszeripari gumi, ami a nagyon világos kövek esetében ajánlott.

Figyelem, a lapvibrátorba, csak friss, tiszta 100-as benzin tankolható, ettől szépen indul, és egyenletesen jár a gép! Az üzemanyag minőségét, kamerával és oktánszám-mérővel ellenőrzünk minden visszavételkor. Rendellenesség, az üzemanyag rendszer tisztíttatása miatt, letéti díj vesztéssel járhat! Az odahaza, hetek-hónapok óta tárolt benzin, sajnos nem használható fel, a kicsapódó vegyi anyagok miatt! Foglaláskor előre kell jelezni a tervezett üzemanyagszükségletet és a kölcsönzőben külön költségtérítés fejében biztosítjuk a gép használatához szükséges üzemanyagot. Köszönjük az együttműködést!

Figyelem! Az eszközök, gépek kiadásakor és a visszahozatalakor, a rakodás, gépjárműbe való be, valamint kiemelés, a szállítást megelőző biztonságos rögzítés, minden esetben a bérlő feladata. Legyenek szívesek olyan segítséggel, rögzítő hevederekkel és szállító járművel érkezni, akivel és amivel ezt meg tudják önállóan, oldani. Valamint előre tervezni, a kölcsönözni kívánt eszköz méreteit, súlyát, illetve a szállító jármű adottságait illetően. A kölcsönző személyzete, ezen feladatok elvégzésére, nem tud rendelkezésre állni. Köszönjük a megértést!

Jellemzők:

-Motor: Loncin, OHV, 4-ütemű

-Motor térfogata: 196 cm3

-Teljesítmény: 4,8 kW / 6,5 HP

-Üzemanyagtartály térfogata: 3,5 L

-Üzemanyag fogyasztása: 1-1,5 L/h

-Talplemez mérete: 550 x 440 mm

-Rázóerő: 23 000 N

-Tömörítő mélység: 30-40 cm

-Rezgésszám: min 4 200 / perc

-Haladási irány: előre

-Sebesség: 25 m / perc (650 m2/ óra)

-Gázszabályozás a vezetőkaron

-Leszerelhető, dönthető vezetőkar

-Rezgéscsillapító vezetőkar

-Gép méretei: 1100 x 440 x 550 mm

-Gép lehajtott karral: 720 x 440 x 550 mm (720 magasság!)

-Súly feltöltve: 90 kg

Így is ismerheti: scheppach, scheppach lapvibrátor, scheppach kölcsönzés, scheppach bérlés, lapvibrátor scheppach, scheppach hp1800s, scheppachhp1800s, HP 1800 S 5904611903, HP1800S5904611903, HP 1800S, lapvibrátor, talajtömörítő, talajegyengető, talajsimító, lapvibrátor bérlés, talajtömörítő bérlés, talajegyengető bérlés, talajsimító bérlés, lapvibrátorbérlés, talajtömörítőbérlés, talajegyengetőbérlés, talajsimítóbérlés, lapvibrátor kölcsönzés, talajtömörítő kölcsönzés, talajegyengető kölcsönzés, talajsimító kölcsönzés, lapvibrátorkölcsönzés, talajtömörítőkölcsönzés, talajegyengetőkölcsönzés, talajsimítókölcsönzés, lapvibrator, lapvibrator kolcsonzes, lapvibrator berles, lapvibrator berles szeged, lapvibratorkolcsonzes, lapvibratorberles, lapvibratorberlesszeged, lapvibrátor Szeged, talajtömörítő Szeged, talajegyengető Szeged, talajsimító Szeged, lapvibrátorszeged, talajtömörítőszeged, talajegyengetőszeged, talajsimítószeged, , lapvibrátor bérlés Szeged, talajtömörítő bérlés Szeged, talajegyengető bérlés Szeged, talajsimító bérlés Szeged, lapvibrátorbérlésszeged, talajtömörítőbérlésszeged, talajegyengetőbérlésszeged, talajsimítóbérlésszeged, lapvibrátor kölcsönzés Szeged, talajtömörítő kölcsönzés Szeged, talajegyengető kölcsönzés Szeged, talajsimító kölcsönzés Szeged, lapvibrátorkölcsönzésszeged, talajtömörítőkölcsönzésszeged, talajegyengetőkölcsönzésszeged, talajsimítókölcsönzésszeged, bérlés, kölcsönzés, bérlésszeged, kölcsönzésszeged,

Érdekelhetnek még…