Lakókocsi bérlés kölcsönzés Szeged

Főszezon bérleti díjai: (időszak: 06.01. – 09.30.-ig és 12.23. – 01.02-ig.)

1 – 6 nap 100 ezer Ft

7 – 13 nap: 15 500 Ft / nap
14 – 20 nap: 14 000 Ft / nap
21 naptól: 13 000 Ft / nap

 Utószezon bérleti díjai: (időszak: 01.03. – 05.31.-ig és 10.01. – 12.22.-ig.)

1 – 6 nap 80 ezer Ft

7 – 13 nap: 12 500 Ft / nap
14 – 20 nap: 11 500 Ft / nap
21 naptól: 10 500 Ft / nap

Kaució Belföldi használat esetén 300 ezer Ft / Külföldi használat esetén 400 ezer Ft

Bérleti díjon felül fizetendő:

Kérjük figyelmesen olvassa el, a leírásunkban alább feltüntetett, Bérleti díjon felül fizetendő és Egyéb szolgáltatási díjak-at is, ahol a díjazások mellett-alatt, további kedvezmények is fel vannak sorolva, amiket igénybe vehet!

Az online előjegyzési naptárunkban (0-24h-ig) megtekintheti és kiválaszthatja az Ön számára legalkalmasabb szabad időpontokat, megadhatja az adatait, telefonos elérhetőségét és kollégánk nyitvatartási időben felkeresi majd a további részleteket átbeszélni.

(Figyelem, ugyanarra és ugyanabban az időpontban történő foglalás esetén, a naptárhoz képest, elsőbbséget élvez, a személyes, vagy telefonos foglalás! Egy időpontra, az adott eszközre, természetesen csak egy foglalást érvényesítünk! Az a foglalás számít fixnek, véglegesnek, aminek a díja beérkezett hozzánk és erről mi visszaigazolást és számlát is adtunk. Ezeket a fix időpontokat, ez esetben külön piros jelzéssel tűntetjük fel az előjegyzési naptárban, hogy oda más foglalás már biztosan ne érkezhessen.)

Naptár betöltése
Powered by Booking Calendar
-
Elérhető
28
-
Lefoglalva
28
-
Előjegyzett, de nem fizetett napok!
captcha

A képek csak illusztrációk, a termékek paraméterei a valóságban eltérhetnek az itt megjelenítettől.

Leírás

Lakókocsi bérlés kölcsönzés Szeged

Kölcsönözhető Knaus Eifelland Holiday 465 TF Lakókocsi

Miért szeretjük mi a lakókocsizást, miért béreljünk lakókocsit?

Részünkre ez tudja megadni azt a szabadságot, kikapcsolódást és nyugalmat, amit semmi más…

Legyen szó horgászatról, egy balatoni nyaralásról, vagy akár egyéb wellness szolgáltatásokat is nyújtó kempingekben töltött pihenésről. Van, aki csak azért bérel lakókocsit, kipróbálja milyen érzés, mielőtt sajátot vásárolna. Aki valaha kipróbálta és megszerette a sátorozást, villámgyorsan beleszeret a lakókocsikölcsönzés adta előnyökbe, kényelembe.

Az előző munkáink során rengeteget kényszerültünk szállodákban aludni, de egyik sem adta meg ezt a kényelmet… Közvetlenül a házunk előtt megállva, belepakolhatunk ételt, italt, ruhákat, a saját pihepuha ágyneműnkben alhatunk. Nem kell bőröndöket cipelni, a hölgyeknek különösen nagy könnyebbséget és higiéniát tud biztosítani a precízen fertőtlenített mosdó, nem egy koszos autópálya mellékhelyiségben kénytelenek elvégezni a kisebb dolgaikat. (Aki már utazott, sajnos tudja miről beszélek, a kicsit több mint 2 millió, úton töltött km-el a hátam mögött.)  és még sorolhatnám azt a rengeteg előnyt, amivel járhat egy lakókocsikölcsönzés nyújtotta körutazás, kempingezés, vagy horgásztúra.

Már maga az utazás is érdekes. Magyarországon még nem annyira megszokott, úgyhogy sokan megnézik a lakókocsit. Ha másik lakókocsis társasággal találkozunk, legtöbbször barátságosak, megosztják az élményeiket, tapasztalataikat velünk. Internetes fórumokon is segítőkészek.

Lakókocsit, vagy lakóautót kölcsönözzünk, mi a különbség?

A lakóautó önjáró gépjármű, míg a lakókocsit vontatni kell, tehát kell hozzá egy kellően erős, vonóhoroggal felszerelt autó is. Amennyiben ez megoldott, akkor nyugodtan kölcsönözhetünk lakókocsit, mert sokkal kedvezőbb a bérleti díja, mint egy lakóautónak.

A lakóautóval nomádabb, vadregényesebb helyekre is eljuthatunk, míg a lakókocsi inkább a kempingekbe való. Ha viszont az a cél, hogy egy kempingben legyünk 1-2 hétig, akkor a lakókocsit le lehet akasztani a vonóhorogról és a személyautóval tudunk a környéken felfedezőútra menni, kirándulni.

Általános információ:

Kölcsönözhető Knaus Eifelland Holiday 465 TF Lakókocsi

4 személyes,

Legnagyobb össztömege, 1060 kg,

A biztonságos vontatás érdekében AL-KO stabilizátoros vonófejjel rendelkezik,

Ideális választás pároknak és 1-2 gyermekkel utazó családoknak. Szükség esetén 4 felnőttnek

A lakókocsit elláttuk, Honeywell XC100D típusú gáz-co vészjelző berendezéssel,

Kerékpárok (2 db) szállítására alkalmas Fiamma Carry-Bike XLA 2 konzollal,

Mover Go2 Truma, távirányítós, mozgatást parkolást segítő berendezéssel,

valamint, igény esetén, a bérléshez 2 db univerzális tükörszélesítőt is biztosítunk.

Fekvőhelyek:

A lakókocsi első részében, egy 200 x 140 cm-es franciaágy nyújt kényelmes alvási lehetőséget 2 felnőttnek,
3-4 személy esetén, az étkezőasztal leengedésével, egy 205 x 135 cm-es ágy alakítható ki, további 1-2 gyermeknek, vagy kisebb termetű felnőttnek.

Ezen felül, nyáron, kempingben való használat esetén, a pluszban bérelhető elősátorban, további pótágyak helyezhetők el, ahol akár vendégeket is fogadhatnak.

Felszereltség:

Alváz, felépítmény: AL-KO biztonsági alváz, AL-KO stabilizátoros vonófej, Mover Truma Go2 manőverező rendszer távirányítóval, kitekerhető támasztólábak, felépítmény, pótkerék, 2 részes bejárati ajtó, hőszigetelt sötétíthető szúnyoghálós ablakok, átlátszó (sötétíthető) szúnyoghálós tetőablak.

Lakótér: belső világítás (12 V és 230 V), 230 V-os aljzat, 3000 W-os Truma gáz fűtőberendezés, (Klíma egyenlőre Nincs!), Truma gázos vízmelegítő, konyhabútor, 3 üzemű 90 literes hűtő (230 V, 12 V, gáz), 3 lángos gázfőzőlap edzett üveg fedőlappal, mosogató edzett üveg fedőlappal, 45 literes beépített frissvíz-tartály, mosdó, a hölgyekre is gondolva tükrökkel pipereszekrénnyel, zuhanytálca, beépített wc, ágyrács és hideghab matrac minden ágyon (Előnye, hogy egyesesen tartja a gerincet, ami állítólag egészséges, de aki a pihepuha kényelemhez van szokva, inkább tegyen rá egy memóriahab matracot…Mi saját részre szoktunk rá tenni 😊.), körben felül sok pakolós szekrényke, akasztós szekrény kabátoknak-vállfás ruháknak, ágyak alatt nagy rakodóterek.

Felépítmény külső: elősátor világítás, elősátor dugalj 230V, Fiamma Carry-Bike XLA 2-es kerékpártartó a vonórúdon.

Elősátor:

Az elősátor, az egy olyan, opcionálisan külön bérelhető kiegészítőcsomag, aminek köszönhetően, egy pici befektetett energia és építőérzék segítségével, megduplázhatjuk a kölcsönzött lakókocsi fedett, esőmentes területét. Többnapos, vagy még hosszabb letelepedésre nagyon hasznos kiegészítő, mert zártabb, huzatmentes területet kapunk általa, amit nagyon otthonossá lehet tenni. Van pl., aki ott oldja meg a főzőcskézést egy kinti tűzhely használatával, hogy a hálótér ne legyen szagos, vagy pótágyakkal, akár vendégek fogadására is alkalmas lehet.

Közvetlenül, a lakókocsi bejárati ajtóval ellátott oldalán elhelyezett alusínbe fűzhető, az az erős ponyvasátor, amit alulról, elemekből összeállítható vasszerkezet tart. Van ablaka, amin ki lehet látni, valamint cipzárazható ajtóval is rendelkezik.

Az elősátor bérleti díját lentebb, az egyéb szolgáltatási díjaknál találhatja, de a lakókocsi 14 napot elérő kölcsönzése esetén, ennek bérleti díját elengedjük, vagy más szóval grátiszba adjuk!

Vihar spanifer:

Igazából ez, egy erős műanyag szalag, fém csatokkal. Használják rakomány rögzítésre is. A vihar spanifer, az omnisztor, vagy az elősátor biztonságos rögzítésére szolgál nagy szélben, viharban.

Ezt nem kötelező használni, inkább kötelezően ajánlott!!! 😊 Láttunk már széllökést, több-százezer forintos kárt okozva pár másodperc leforgása alatt. A Balaton északi partján ritkán van vihar, de ha van, akkor az általában a víz felől támad mert ott nincs fa, ami felfogja, és ezért könyörtelenül tud büntetni. A vihar spanifer sem ad ilyen esetben 100% biztonságot, de sokkal stabilabban áll tőle az elősátor és mindannyiunknak fő a biztonság. Ezért az elősátor mellé, ennek a használatát grátiszba adjuk, tehát ezért sem kell külön fizetni.

Használatához, le kell ütni két db szalagtartó erős vasrudat a földbe, a sátron kívül és azokhoz kell rögzíteni úgy, hogy a szalagot feltesszük a sátor fölé és lehúzatjuk vele a ponyvát a tartószerkezethez, hogy azt a szél ne tudja felkapni. Helyileg, az elősátor külső oldalától visszább a lakókocsi felé kb 50 cm-el, mert ott fog a legtöbbet. De mérsékelten kell meghúzni a spanifer racsniját, mert képes elhajlítani a sátorvasakat, vagy letépni a lakókocsi oldaláról a vastartó füleket is, annyira erős! A vasrudak leütéshez vigyünk magunkkal nagykalapácsot, vagy inkább baltát mert az úgyis kellhet amikor a bográcsozáshoz, szalonna, vagy halsütéshez fát aprítunk. 😊.

Vontatási szabályokról érintőlegesen:

Ahogy fentebb már leírtuk, a lakókocsit vontatni kell, amihez megfelelő autó és horog szükséges.

A T.Z.Gépkölcsönzőből bérelhető, Knaus Eifelland Holiday 465 TF Lakókocsi forgalmi engedélyében az F.1: együttes tömeg 1060 kg, ez a lakókocsi saját súlyát, valamint a belé elhelyezett holmik össztömegét mutatja. Az Ön gépjárműve, vagyis a vontató jármű akkor alkalmas ennek a lakókocsinak a szabályos vontatására, ha annak forgalmijában, a ráfutófékes vontathatósági megjelölésnél, O: vontatási adatok (1): ráfutófékkel jelölés mellett, 1060 kg, vagy ennél nagyobb szám szerepel.

Ön pedig akkor jogosult vezethetni ezt a járműszerelvényt, Ha már 2 éve rendelkezik olyan jogosítvánnyal, ami legalább B, vagy BE kategóriás.

B kategóriával, 3500 kg megengedett legnagyobb össztömegig, 3500 kg össztömeg fölött viszont csak BE kategóriával vezethetjük ezt a szerelvényt szabályosan.

Áramellátás, hogy a leg célszerűbb?

Hálózati táplálás, Indító és vagy munka akkumulátor, esetleg áramfejlesztő aggregátor?

A hagyományos személyautókban, vagyis a lakókocsit vontató járműben, általában csak egy indító akkumulátor van, ami arra kell, hogy amikor az autónk motorja áll, akkor is legyen áram. Valamint, el lehessen indítani a kocsit, legyen világítás, le lehessen engedni az automata ablakot stb. Az indító akkumulátor jellemzője, hogy képes rövid ideig nagy teljesítményt leadni, ami a jármű motorjának elindításához szükséges. Viszont nem jól tűri azt, ha rendszeresen lemerül, és újra töltjük. Ezért ez a típus nem alkalmas arra, hogy hosszabb ideig működtesse a lakókocsiban lévő világítást, és egyéb fogyasztókat.  A Lakókocsiban alap esetben nincs akkumulátor, tehát külső áramforrásra csatlakozás nélkül, semmilyen elektromos berendezés nem működik benne. Erre több alternatíva is létezik, attól függ, hol tartózkodunk.

  1. Kempingekben, ajánlott rácsatlakoztatni a lakókocsit a kiépített 230V-os hálózatra, amihez igény esetén EU-magyar szabványos csatlakozó adaptert díjmentesen biztosítunk. Érdemes azonban előre tudakozódni, hogy a kempingben milyen típusú és milyen távolságban található a kiépített 230V-os csatlakozási pont. (Kell-e plusz hosszabbító vagy egyéb átalakító?)
  2. A szabadban, a vadkempingezést-biwakolást nem javasoljuk lakókocsival, mert több helyen, főleg külföldön, büntetnek is érte a hatóságok, de amennyiben tudunk olyan helyet, ahol gond nélkül megállhatunk és elég távol vagyunk a civilizációtól akit esetleg zavarhatnánk, akkor egy áramfejlesztő generátorral-aggregátorral megtáplálhatjuk a lakókocsi rendszerét és máris működik a világítás a hűtő és a vízrendszer is, vagy akár egy külön erre a célra bérelt, vagy vásárolt akkutöltő segítségével, feltölthetjük a munkaakkumulátort is, ha igényeltünk a bérléskor ilyet a lakókocsi mellé.
  3. Munkaakkumulátor, általában nagyobb teljesítményű, mint egy indító akku, Ez sokkal jobban tűri a rendszeres lemerítés-feltöltés ciklusokat (innen ered a ciklikus akkumulátor megnevezés is), hosszú ideig képes kisebb teljesítményt leadni, ezért sokkal alkalmasabb lehet arra, hogy időszakosan működtetni tudja a lakókocsi elektromos berendezéseit, rendszeres újra-töltés mellett. Mi igény esetén biztosítunk egy munkaakkumulátort a tőlünk bérelt lakókocsihoz, de egyenlőre, biztonsági szempontból azt kizárólag a lakókocsit mozgató mover elektromos rendszeréhez csatlakoztatjuk. Így, a mellékelt távirányító segítségével könnyedén tudjuk mozgatni a lakókocsit. Akár nehezen parkolható helyekre is gyerekjáték a lakókocsis beállás, ha a vontató gépjárművünkről lecsatlakoztatjuk azt, mert így külön mozog, mint egy távirányítós kisautó. Pontosabban nagyautó 😊.

Mire érdemes még figyelni lakókocsi vontatásakor?

Ez nem egy egyszerű utánfutó…

Méretek: magasság 260 cm, szélesség 225 cm, hosszúság 537+133=670 cm + az autónk hossza!

Érdemes megtervezni előre az útvonalat, figyelembe véve a korlátozott útszakaszokat. pl. egy 270 cm alatti magasságkorlátozással jelzett híd alatt ne akarjuk áthúzni a vontatmányunkat, hacsak nem akarunk benne lenni a késő esti híradóban (Rossz vicc, de talán így megmarad😊 )

Vagy pl. több bevásárló központ parkolóját ellátták jelzőtálákkal és 200-220 cm-es magasságban, láncon lógó piros fehér csíkos acélrudakkal, ami alatt a személyautónkkal kényelmesen behajtunk, de a lakókocsi felső részét biztosan lekaszálná.

Rakodás súlyelosztás:

Hogyan pakoljunk a lakókocsiban?

Érdemes a poggyászunkat inkább a vontató járműben elhelyezni.

A lakókocsiba való pakoláskor, viszont két dologra mindenképp figyeljünk. Az egyik, hogy felülre, a felső szekrényekbe, csak könnyebb holmit tegyünk, pl. ruhát, műanyag poharakat, ha lehet műanyag edényeket használjunk, aminek kicsi a súlya és főleg, ha kinyílna az ajtó és kiesne, akkor nem törik, és nem okoz pl. tűzhely üveglap törést, vagy egyéb kárt.

A másik, talán még fontosabb íratlan szabály, hogy az alsó részekben elrendezett holmikat úgy próbáljuk szétoszlatni a rakodó helyekben, hogy a vonófejnél kézzel megemelve az egytengelyes lakókocsit, kb. 50 kg emelő erővel meg tudjuk emelni, de annyi súly legalább oda hasson. Miért? Ennek két oka van. amikor lecsatoljuk a lakókocsit, még akkor se billenhessen az hátra mérleghinta-szerűen, ha belépünk a tengely mögé eső bejárati ajtón. De az igazi lényege ennek a vontatás közbeni menet stabilitásban rejlik. Erről majd igyekszünk feltölteni egy videót, hogyan képes berángatózni az egész szerelvény, akár teljesen irányíthatatlanná téve a vontató járművünket is, ha a tengely mögötti, vagyis a hátsó részre esik a nagyobb súly. Elég hozzá egy 60-70 km/h sebesség is, nem beszélve egy picit gyorsabb tempóról.

Sebességkorlátozás:

Tudta ezt? Mindegy, hogy kisteherautóval, vagy személyautóval vontatjuk a lakókocsit, a sebességünket érdemes az alábbiak figyelembevételével megválasztani, hacsak nem szeretnénk bírsággal hazatérni. Az aktuális sebességkorlátozások országonként eltérhetnek. A magyarországi KRESZ szerint, amíg egy személyautó autópályán vontatmány nélkül, akár 130 km/h sebességgel szabályosan haladhat, addig ugyanaz az autó, utánfutóval, vagyis esetünkben lakókocsival, már csak maximum 80 km/h sebességgel teheti mindezt.

Autópálya – 80 km/h

Autóút – 70 km/h

Lakott területen kívül – 70 km/h

Lakott területen belül – 50 km/h

Rázós útszakaszok:

Gondoljunk csak bele, amikor lakókocsit vontatunk, a lakóházunkat húzzuk magunk után… Aminek egy fekvőrendőrön való durvább áthaladás olyan, mintha egy 9-es típusú földrengés érné az otthonunkat… Amiben gázcsövek és berendezések, gáztartály, vízrendszer stb. van kiépítve…Nem is beszélve, a hűtőben elhelyezett sörről, vagy pálinkáról ugyebár…:) De viccet félre…

A lakókocsik, vékony, helyenként 3-5 cm-es fa szerkezetre ragasztott és csavarozott elemekből vannak összeállítva. A belső bútorzatot, a súlykönnyítés miatt még ettől is vékonyabb elemekből készítik. Ezek könnyedén leszakadhatnak, sérülhetnek. Mi vissza szeretnénk és fogjuk is fizetni Önöknek a teljes letéti díjat. Ezért arra kérjük, figyelmeztessék a sofőrt, hogy Különös figyelemmel és kellően lassú tempóval próbáljon megközelíteni minden kisebb-nagyobb terepakadályt, akár legyen szó egy fekvőrendőrről, vagy egyenetlen gödrös útszakaszról. A földutakat és a tetőablak, valamint kéménykalapgyilkos erdei fás gallyas mellékutakat pedig különösen javasoljuk elkerülni. Köszönjük!

Bérleti díjon felül fizetendő:

Felkészítési díj: *28.500 Ft (Opcionálisan kiegészíthető, vagy törölhető. Bérlés előtt ezt kérjük szíveskedjenek előre jelezni!)
Tartalma: 1 db LPG/PB gázzal feltöltött 11 kg-os acél/alu gázpalack, 1+1 flakon (2+2liter) WC-vegyszer, 1 csomag (3 tekercs) speciális lebomló WC papír, víztartály-ok feltöltése.

Egyéb szolgáltatási díjak:

Gázpalack feltöltés/csere *15.000 Ft / db

WC vegyszer (öblítő és lebontó folyadék) *7.000 + *7.500 Ft

WC papír (3 tekercs speciális lebomló) *2000 Ft

Jármű külső végtakarítás (utólag, ha szükséges) 15.000 Ft

Jármű belső végtakarítás (utólag, ha szükséges) 15.000 Ft

Jármű belső kárpittisztítás (utólag, ha szükséges) 40.000 Ft

WC tartály kiürítés (utólag, ha szükséges)            20.000 Ft

Kempingszett (asztal+székek) 10.000 Ft / bérlés, Lakókocsi 14 napot elérő bérlése esetén, ezek bérleti díja grátisz, vagyis elengedjük!

Elősátor 20.000 Ft / bérlés, Lakókocsi 14 napot elérő bérlése esetén, ennek bérleti díja is grátisz, tehát ezt is elengedjük!

A WC használatához, Knaus Eifelland lakókocsinknál öblítő és lebontó folyadék együttes használatát javasoljuk. (*7.000 Ft /2L + *7.500 Ft /2L ezek legalább 10 tartályfeltöltéshez elegendők, 2-2dl / feltöltés. Nagyon kellemes illatot biztosítanak, megéri 😊) 21 napot elérő bérlés esetén 1-1 flakont ezekből ajándékba adunk!

Átadás-átvétel:

Kérjük számoljon legalább 1-1 órás átadás-átvételi idővel, a lakókocsi elvitelekor és visszahozatalakor is egyaránt, mert az adminisztráción kívül, tételes lista szerint megyünk végig, ahol együtt átnézzük, hogy minden működőképes és sérülés mentes, valamint bemutatjuk hogyan működik. (gáz, villany, hűtő, mover stb.)

A lakókocsit átvenni-elvinni, hétköznap a T.Z.Gépkölcsönző Szeged nyitvatartási idején kívül, a kölcsönzés napján, egy előre egyeztetett időpontban lehet. Így, csak Önökkel tudunk foglalkozni és nem kell várni a gépkölcsönzőbe érkező egyéb bérlőkre.(A foglalási időpont első napja, a kölcsönzés kezdete. Függetlenül attól, hogy a bérlő jön a kocsiért, vagy sem.) A kocsit vissza kell hozni az utolsó bérlési napon, a kölcsönző nyitvatartási idején kívül eső, előre leegyeztetett időpontban. Természetesen, ettől hamarabb is vissza lehet hozni, de…Tovább-bérlésre, vagy más szóval plusz napok kifizetésével járó hosszabbításra, csak akkor van lehetőség, ha a lakókocsira más foglalás, addig nem érkezett. T.Z.Gépkölcsönző Szeged nyitvatartási ideje megtalálható, a weboldalon a kapcsolat fül alatt. www.tzgepkolcsonzo.hu/kapcsolat/

Hétvégi, vagy ünnepnapi rendelkezésre állási szolgáltatás:

Extra esetben, ha az elvitelt, vagy visszahozatalt, hétvégén, vagy ünnepnapon szeretnék megoldani, erről előre informálódjanak a kölcsönzőben, hogy van-e rá mód és kapacitás. Amennyiben igen, akkor ezt a leegyeztetett, extra időpontot 10.000 Ft rendelkezésre állási szolgáltatási díj megfizetése mellett igénybe vehetik.

Késedelmes visszahozás esetén, minden megkezdett 12 óra után + egy napi bérleti díjat számolunk fel.

Autópályák, fizetős utak:

Amennyiben díjköteles útszakaszra kívánjuk vontatni a lakókocsit, még a fizetős útszakaszra való ráhajtást megelőzően, a Bérlő köteles a szükséges díjakat rendezni az illetékes szolgáltatók felé, majd az erről szóló bizonylatot, a bérlés végeztével a bérbeadó rendelkezésére bocsájtani.

Fizetési feltételek:

Foglaláskor, a teljes bérleti díjat, vagy minimum annak 50 %-át, átutalással, vagy készpénzben kell befizetni. A maradékot, legkésőbb a kölcsönzés-elvitel napjáig utalással, vagy a kölcsönzés-elvitel napján, a kaucióval együtt készpénzben kell befizetni. A lakókocsi bérlés lemondása esetén a bérleti díjat nem áll módunkban visszatéríteni (Bánatpénz). A foglaláskori teljes bérleti díj kifizetése esetén, annak 50%-ból, még azon naptári évben, a meglévő üres időpontokból választva, (ha van ilyen) egyszeri alkalommal, újabb foglalás kezdeményezhető, de visszatérítésre nincs mód. Amennyiben a bérbeadó a lakókocsit a lefoglalt időpontban nem tudja a bérlő rendelkezésére bocsátani a korábbi bérlő(k) használata során keletkezett hiba miatt, a bérbeadó köteles a lefoglalt időpontra az előleget teljes mértékben visszatéríteni. A kölcsönzőt, ezen felül fizetési és kártérítési kötelezettség nem terheli.

Előfoglalás-előjegyzés esetén, amennyiben egy napon belül nem kerül befizetésre legalább a bérleti díj 50% előlege, töröljük a foglalást.

A bérléshez szükséges dokumentumok:

A bérlő magánszemély és egy utas személyi igazolványa, lakcímkártyája vagy útlevele, adókártyája és kettő évnél régebbi jogosítványa.

Valamint, a kapcsolattartáshoz telefonos és e-mailes elérhetőségek.

Figyelem! Téli, vagy mínusz Celsius fokos időben a vízrendszert feltölteni és a WC-t használni Tilos, mert elfagyás esetén helyrehozhatatlan károk keletkezhetnek!

Figyelem! A lakókocsiban dohányozni tilos! Valamint érdemes tartózkodni az intenzív illatú pl. hagymás ételek készítésétől, mert ezeknek a szagát átveszi a bútorzat, főleg a kárpit. Szagos lakókocsi visszavételekor takarítási és kárpittisztítási díjat kell felszámolnunk!

A tűzhely, kávé, tea, valamint víz melegítésre kiválóan alkalmas, ezek kevésbé hagynak maradandó szagokat. Amennyiben mégis szeretnénk bent főzőcskézni, szinte biztosan számolni kell a takarítás és kárpittisztítás költségével.

*A *-al jelölt áraknál, a foglalás és a bérlés közötti időszakban, árváltozás, vagy ideiglenes készlethiány felmerülhet, bérlés előtt kérjük informálódjon a kölcsönzőben az aktuális árakról és készletről!

Köszönjük, hogy a lakókocsi kölcsönzéssel, hozzásegíthetjük Önöket sok szép és boldog pillanat megéléséhez!

 

Így ismerheti: lakókocsi, lakóautó, lakóbusz, mobilház, nyaralás, üdülés, utazás, kirándulás, természetjárás, túrázás, camping, kemping, kempingezés, lakókocsi bérlés, lakókocsi kölcsönzés, knaus, tabbert, eifelland, holiday, utánfutó, mobil nyaraló, karaván, caravan, wohnwagen, eriba, bürstner, fendt, hobby, alko, mover, hymer, truma, fiamma, carry bike, kerékpárszállító, vonóhorog, vontatás, menetstabilizátor, menetstabilizátoros vonófej, go2, trumago2, thule, wellness, welnes, welness, balaton, tiszató, elősátor, vihar spanifer, sátor, bungaló, bungalow, faház, menedék, vízpart, srtand, nyaraló, horgászat, horgászhely, horgászszállás,

Érdekelhetnek még…