Gyepszellőztető fűszellőztető gyeplazító Bérlés Kölcsönzés Szeged

Napi bérleti díj 1-8h (aznapi zárásig): 8000.-Ft

24 órás bérleti díj: 8500.-Ft

2-4 nap bérlés díja/nap: 7500.-Ft

Öt napot meghaladó bérlés díja/nap: 7000.-Ft

Kaució: 40000 Ft

Kölcsönözni szeretné most, lefoglalná holnapra, vagy hétvégére? Hívja a T.Z.Gépkölcsönzőt: +36703168403

A képek csak illusztrációk, a termékek paraméterei a valóságban eltérhetnek az itt megjelenítettől!

Megtekinthető videó: Hamarosan!!!

Leírás

Gyepszellőztető fűszellőztető gyeplazító Bérlés Kölcsönzés Szeged

Mikor kölcsönözzünk, gyepszellőztető, fűszellőztető, gyeplazító gépet, és melyiket érdemes? Késes, vagy pálcás legyen?

Benzinmotoros gyepszellőztető ML MSA40 kettő az egyben, késes és rugós pálcás az egészséges pázsithoz! (Amelyikkel kéri arra átszereljük!)

Az első fontos információ, hogy a gyepszellőztető, nem fűnyíró gép!

Arra fejlesztették ki az eszközt, hogy a fűnyírónkkal történő fűnyírást követően, a gyepszellőztető, a fűből, pázsitot varázsoljon, valamint a pázsitját, hosszú éveken át megvédje és elbűvölővé varázsolja!

Mikor érdemes gyepszellőztetőt kölcsönözni?

A gyepszellőztető különösen a szezon előtt és után segít fenntartani a gyep egészséges és friss megjelenését. Megszabadítja a füvet a felesleges elhalt maradványoktól, a száraz fűtől és más gyomnövényektől, amelyek nehezítik a gyep rendszeres nyírását ezáltal a megfelelő levegőzést, a víz és tápanyagok bejutását a talajba. Használata különösen ajánlott tavasszal, hogy a kimerítő tél után gyorsan magához térjen és a fű növekedni kezdjen, illetve ősszel, amikor éppen ellenkezőleg, a növekedés véget ér.

Ajánljuk közepes méretű kertekbe kb. 1000 m²-es területig, kertjüket rendszeresen gondozóknak!

A T.Z.Gépkölcsönző odafigyel az ügyfeleire, ezért választotta a géppalettája közé a Media Line gyepszellőztetőt, ahol a tervezésénél az elsődleges szempont volt a hatékony súly – lóerő arány elérése, a könnyű manőverezhetőség, valamint a kíméletes gyepszellőztetés elérésére, hogy kis erőbefektetéssel és órákon át tartó kerti munka nélkül élénkíthesse fel a pázsitját.

Figyelem, a gyepszellőztetőbe, csak friss, tiszta 100-as benzin tankolható, ettől szépen indul, és egyenletesen jár a gép! Az üzemanyag minőségét, kamerával és oktánszám-mérővel ellenőrzünk minden visszavételkor. Rendellenesség, az üzemanyag rendszer tisztíttatása miatt, letéti díj vesztéssel járhat! Az odahaza, hetek-hónapok óta tárolt benzin, sajnos nem használható fel, a kicsapódó vegyi anyagok miatt! Foglaláskor előre kell jelezni a tervezett üzemanyagszükségletet és a kölcsönzőben külön költségtérítés fejében biztosítjuk a gép használatához szükséges üzemanyagot. Köszönjük az együttműködést!

Figyelem! Az eszközök, gépek kiadásakor és a visszahozatalakor, a rakodás, gépjárműbe való be, valamint kiemelés, a szállítást megelőző biztonságos rögzítés, minden esetben a bérlő feladata. Legyenek szívesek olyan segítséggel, rögzítő hevederekkel és szállító járművel érkezni, akivel és amivel ezt meg tudják önállóan, oldani. Valamint előre tervezni, a kölcsönözni kívánt eszköz méreteit, súlyát, illetve a szállító jármű adottságait illetően. A kölcsönző személyzete, ezen feladatok elvégzésére, nem tud rendelkezésre állni. Köszönjük a megértést!

Paraméterek:

Media Line benzinmotor: 6 LE (212 cm³, 3,6 l), 4 ütemű, OHV.

Két funkció egy gépben:

Talajlazítás és gyepszellőztetés különböző késszettekkel (Tartozék, de jelezni kell előre melyikkel szereljük fel a gépet, keses vagy rugós-pálcás, átszerelés kb. 1 óra).

A talajlazító kés a fű elhalt gyökereit távolítja el, ezt általában tavasszal szokás alkalmazni, a másik a rugós-pálcás feltét, amely a fű tetejéről távolítja el a mohás filcréteget ezt inkább ősszel végezzük.

Praktikus, kényelmes kialakítás:

34 kg-os könnyített súlyával kevésbé fáradtságos a gép tolása, irányítása.

Ergonomikus, puha markolatjával kényelmes használatot eredményez a kertben. Biztonsági kapcsoló található a markolatnál.

A tolókar magassága, igény szerint állítható + összehajtható, így helytakarékosan és könnyen szállítható.

A zárt acélház eltakarja a szerszámot a felhasználó biztonsága érdekében.

A vágási hulladékot a gép hátulján található 45 literes gyűjtőtartály szedi össze, amelyet gyorsan ki tudunk üríteni.

A munkamélység egyetlen kézmozdulattal állítható be, a 6 fokozat egyikére, 5-15 mm között a gyeptől függően (Fontos, hogy a kések talajlazításkor éppen-hogy megérintsék a talajt, hogy ne sértsék meg a fűgyökereket!).

Munkaszélessége 40 cm, így könnyen elfér a gép szűk helyeken, mégis hatékony marad.

175 mm átmérőjű, zárt csapágyas, gumírozott mintázatú kerekei könnyedén gurulnak.

Tartozékok:

talajlazító késszett (18 kés)

rugós gyepszellőztető késszett (28 hegy)

gyűjtőtartály (45 l)

Így ismerheti: gyepszellőztető, fűszellőztető, gyeplazító, gyep lélegeztető, fű lélegeztető, gyepszellozteto, fuszellozteto, gyeplazito, gyep lelegezteto, fu lelegezteto, media line, msa40, msa-40, gyepszellozteto berles, gyepszellőztető bérlés, gyepszellozteto kolcsonzes, gyepszellőztető kölcsönzés, bérlés szeged, kölcsönzés szeged, benzinmotoros gyepszellőztető, késes gyepszellőztető, rugós gyepszellőztető, eurokomax,

Érdekelhetnek még…