Fűmagszóró gyepmagszóró műtrágyaszóró sószóró Bérlés Kölcsönzés Szeged

Napi bérleti díj 1-8h (aznapi zárásig): 3200.-Ft

24 órás bérleti díj: 3500.-Ft

2-4 nap bérlés díja/nap: 3000.-Ft

Öt napot meghaladó bérlés díja/nap: 2500.-Ft

Kaució: 20000 Ft

Kölcsönözni szeretné most, lefoglalná holnapra, vagy hétvégére? Hívja a T.Z.Gépkölcsönzőt: +36703168403

A képek csak illusztrációk, a termékek paraméterei a valóságban eltérhetnek az itt megjelenítettől!

Megtekinthető videó: Hamarosan!

Leírás

Fűmagszóró gyepmagszóró műtrágyaszóró sószóró Bérlés Kölcsönzés Szeged

Mikor kölcsönözzünk, fűmagszóró, műtrágya szóró, sószóró gépet?

A Kreator, forgó szórófejjel rendelkező fűmagszóró, műtrágya szóró, sószóró gépünket, egész évben, akár több célra is bérelheti. Tavasszal és ősszel vessen vele fűmagot, vagy műtrágyázza meg a kertjét, télen pedig szórhat vele csúszásmentesítő hordalékot vagy sót.

Használja a fokozatmentes kart a szükséges mennyiség szabályozásához. Ezután egyenletes sebességgel tolja, ennek következtében a forgó szórófej, a betöltött magokat, pétisót stb. egyenletesen eloszlatja egy 180°-os területen.

A szórási szélesség 1-3 méterig változik, a tolási sebesség függvényében.

Olyan ráccsal van felszerelve, amely kényelmesen tölcsérként és szűrőként működik a nagy csomók elfogására vagy méretük csökkentésére. A tartály űrtartalma 23 liter, így nem kell gyakran utántölteni. A nagy, masszív kerekek megkönnyítik a használatát és jó tapadást biztosítanak, ami különösen hasznos havas vagy jeges utakon. A szórófejhez burkolat tartozik, amely megvédi a tartályt az esőtől.

Könnyen szállítható, akár egy személyautó hátsó ülésén is elfér.

Így ismerheti: fűmagszóró, gyepmag szóró, fűmag terítő, gyepmag terítő, műtrágyaszóró, sószóró, fűmag vető, vetőgép, fűmag vető kocsi, vető kocsi, fűmag kocsi, kreator, fűvető, fűvető kocsi, fűvető gép, grazemax vetőmagszóró, covermax vetőmagszóró, meadowmax vetőmagszóró, louka vetőmagszóró, kentaur vetőmagszóró, everris performance vetőmagszóró, gazon vetőmagszóró, hbby garden vetőmagszóró,

Érdekelhetnek még…