Fűhenger gyephenger kerti henger Bérlés Kölcsönzés Szeged

Napi bérleti díj 1-8h (aznapi zárásig): 3200.-Ft

24 órás bérleti díj: 3500.-Ft

2-4 nap bérlés díja/nap: 3000.-Ft

Öt napot meghaladó bérlés díja/nap: 2500.-Ft

Kaució: 20000 Ft

Kölcsönözni szeretné most, lefoglalná holnapra, vagy hétvégére? Hívja a T.Z.Gépkölcsönzőt: +36703168403

A képek csak illusztrációk, a termékek paraméterei a valóságban eltérhetnek az itt megjelenítettől!

Megtekinthető videó: Hamarosan!

Leírás

Fűhenger gyephenger kerti henger Bérlés Kölcsönzés Szeged

Mikor kölcsönözzünk, fűhengert, gyephengert, kerti hengert?

A gyephenger, fontos kelléke a füvesítésnek, talajrendezésnek, talajegyengetésnek. Bérlésével, egyszerűbb és gyorsabb a talaj egyengetés elvégzése.

A fűhengert, leginkább az új gyepek kialakításánál használjuk. Nagyon sokan nem tudják, hogy a gyephengert kétszer érdemes használni a fűvetés közben, ahhoz, hogy szép egyenletes gyepet kapjunk végeredménynek.

Gyephenger használata fűvetéskor:

Miután a talajt előkészítettük, esetleg fellazítottuk, fel-rotátoroztuk, elgereblyéztük, a kerti hengerrel sima felületűvé hengereljük és csak ezután szórjuk el a fűmagokat. A fűmag egyenletes terítését, érdemes fűmagszóróval végezni, amit szintén kölcsönözhetünk a T.Z.Gépkölcsönzőben. Ezt a két gépet, általában együtt szokták bérelni.

Miután a fűmagokat elszórtuk, akkor még egyszer áthengereljük a talajt, a fűmagokra.

Ez a kétszeri gyep henger használat azért előnyös, mert egyrészt az első talajsimításkor kapunk egy egyenletes talajfelületet, amivel a keletkezett egyenetlenségeket, barázdákat tüntetjük el. Másrészt a második kerti henger használat, a fűmagokat tömöríti a talajba, amivel segítjük a gyökeresedésüket és a szél, a madarak kevésbé hordják el.

Ez a praktikus gyephenger ideális segítség a kertészkedés során. A magokat tökéletes erősséggel préseli a földbe, gyepágyba.

Gyephenger, fűhenger, kerti henger tulajdonságai:

Gyephenger anyaga: acél.

A henger teljes szélessége fogóval: 55 cm.

A henger átmérője : 32 cm

A henger teljes hossza a fogóval: 115cm.

Vízzel vagy homokkal töltött maximális súlya: 50-60 kg

Súlya üresen: kb. 12 kg

A gyep henger feltölthető vízzel, vagy homokkal is.  A vízzel feltöltés előnye, hogy a kölcsönzőbe visszavitel előtt, könnyebb leereszteni belőle a vizet, mint kiöntögetni a homokot.

Könnyen szállítható, akár egy személyautó csomagtartójában is elfér.

Így ismerheti: fűhenger, gyephenger, kerti henher, fűmag henger, gyepmag henger, kreator, fűsimító kocsi, fűsimító gép, grazemax henger, covermax henger, meadowmax henger, louka henger, kentaur henger, everris performance henger, gazon henger, hobby garden henger, talajegyengető, talajegyengető henger, vízzel tölthető henger, homokkal tölthető henger, fű henger, gyep henger,

Érdekelhetnek még…