Falhoronyvágó falhoronymaró horonymaró bérlés kölcsönzés Szeged

Napi bérleti díj 1-8h (aznapi zárásig): 7500.-Ft

24 órás bérleti díj: 8000.-Ft

2-4 nap bérlés díja/nap: 7000.-Ft

Öt napot meghaladó bérlés díja/nap: 6000.-Ft

Kaució: 20000 Ft

Kölcsönözni szeretné most, lefoglalná holnapra, vagy hétvégére? Hívja a T.Z.Gépkölcsönzőt: +36703168403

A képek csak illusztrációk, a termékek paraméterei a valóságban eltérhetnek az itt megjelenítettől!

Megtekinthető videó: Hamarosan!

Leírás

Falhoronyvágó falhoronymaró horonymaró bérlés kölcsönzés Szeged

Mikor kölcsönözzünk Power Plus horonymarót?

Villanyszerelés, vízszerelés, fűtésszerelés alkalmával, béreljünk falhorony-maró, falhorony-vágó gépet, ami nagyban megkönnyíti a munkánkat, a vezetékek, csövek, falba süllyesztését, eltüntetését.

Horonymarót kölcsönözhetjük tégla, vályog, ytong, valamint beton falakhoz is, amit speciális betonvágó koronggal, vagy ha van saját akkor nélküle adjuk bérbe!

A Power Plus falhoronyvágó nagyon nagy előnye a versenytársaival szemben, hogy a korongok, indításkor egy lágy rugó közbeiktatásával, bele vannak süllyedve a porvédő burkolatba, így a horonymaró gép korongjai, lenyomás hatására, szépen, fokozatosan metszenek vájatot a falazatba. Kiküszöbölve ezzel, az egyéb gépek indításkor ismert, fölösleges por, szabadtérbe jutását.

A gép a 2 db gyémánt szemcsés, párhuzamosan forgó korongnak köszönhetően, egyszerre 2 db hornyot mar-vág a falazatba, víz hozzáadása nélkül. Használata maximálisan megkönnyíti és egyenletessé, igényessé teszi a kézi vésés formáját, mélységét, de nagyon nagy porral járna, ezért mindenképp kölcsönözzünk, vagy használjunk saját ipari porszívót a horonymaróhoz.

A hornyok közötti területet kézi, vagy gépi egyéb vésővel kell eltávolítani.

Horonyszélesség: 14-24-34-44 mm-ig változtatható.

Horonymélység: 0-45 mm-ig szabályozható.

Vágó korongok mérete: 150×22,3 mm

Feszültség igény: 230 V

Teljesítménye: 1800 W

Kábel hossz: 3 m

Súly: 8,4 Kg

A gép bérleti díján felül, korong kölcsönzési díj: 500.- Ft/alkalom korongonként, +gyémánt tárcsa mérése/kopás mm. külön fizetendő! Ez azért előnyös, mert így valóban csak annyit kell kifizetni, amennyit használták, nem kell a drága korongot kifizetni! Ha van saját korong, azt is lehet használni, ez esetben csak a gépet, korongok nélkül adjuk bérbe!

Tartozékok: Koffer, szorító kulcs, elszívó adapter,

 

Így ismerheti: falhoronyvágó, horonymaró, falhoronyvágó bérlés, horonymaró bérlés, falhoronyvágó kölcsönzés, horonymaró kölcsönzés, falhoronyvágóbérlés, horonymaróbérlés, falhoronyvágókölcsönzés, horonymarókölcsönzés, falhoronyvágószeged, horonymarószeged, falhoronyvágó bérlés Szeged, horonymaró bérlés Szeged, falhoronyvágó kölcsönzés Szeged, horonymaró kölcsönzés Szeged, falhoronyvágóbérlésszeged, horonymaróbérlésszeged, falhoronyvágókölcsönzésszeged, horonymarókölcsönzésszeged, bérlés, kölcsönzés, bérlés Szeged, kölcsönzés Szeged, berlesszeged, kolcsonzesszeged, power plus, powerplus, powx0650,

Érdekelhetnek még…