Falcsiszoló Zsiráf Dedra Bérlés Kölcsönzés Szeged

Napi bérleti díj 1-8h (aznapi zárásig): 7500.-Ft

24 órás bérleti díj: 7900.-Ft

2-4 nap bérlés díja/nap: 7000.-Ft

Öt napot meghaladó bérlés díja/nap: 6000.-Ft

Kaució: 40000 Ft

Kölcsönözni szeretné most, lefoglalná holnapra, vagy hétvégére? Hívja a T.Z.Gépkölcsönzőt: +36703168403

A képek csak illusztrációk, a termékek paraméterei a valóságban eltérhetnek az itt megjelenítettől!

Megtekinthető videó: Hamarosan!

Leírás

Falcsiszoló Zsiráf Dedra Bérlés Kölcsönzés Szeged!

Mikor béreljünk falcsiszoló zsiráf csiszológépet?

Építkezések, lakásfelújítások alkalmával rendszerint eljön az a fázis, amikor a falat, vagy mennyezetet dekorálni, festeni szeretnénk.

A festés, szobafestés, mázolás előtt, minden esetben érdemes a kezelendő felületet érdesítni, csiszolni, hogy a festék, vagy dekoranyag jobban tapadjon.

Új építésnél a vakolt falra, vagy gipszkartonos megoldásoknál, a festést, szinte minden esetben meg kell előzze az alap falfelület glettelése. Ezt le kell csiszolni, majd jöhet a festés.

A felújításoknál, a lazább felületeket részben, vagy teljesen el kell távolítani, az így feltáruló hibákat, vagy szükség esetén a teljes felületet újra kell glettelni.

A csiszolás, kézi csiszolóval egy embertelenül nehéz feladat, nem beszélve a rengeteg porról, ami közben a nyakunkba hullik, légzés problémákat okozhat, és ellepi az egész lakásunkat.

A falcsiszoló zsiráf bérlése és használata, ezeket a munkafolyamatokat hivatott megkönnyíteni.

Ezzel is dolgozni kell, tehát nem csinálja meg sajnos helyettünk, de nagy mértékben megkönnyíti a dolgunkat. A hozzá külön bérelhető ipari porszívó, nélkülözhetetlen a falcsiszoló használata során. A kettő eszköz együttes kölcsönzésével és használatával, nagymértékben lecsökkenthető csiszolás közben a munkaterület levegőjének a szállópor koncentrátuma.

Csiszolhatunk vele oldalfalat és mennyezetet is.

A zsiráfhoz külön kell bérelnünk, vagy megvásárolnunk tépőzáras csiszoló korongot, amelyet a csiszolandó felület későbbi simaságának a tükrében kell kiválasztanunk. Ezek lehetnek 60, 80, 100, 120, 150, 180, 240 szemcseméretűek.

Amire érdemes odafigyelni, hogy a falból kiálló szögeket, csavarokat csiszolás előtt ki kell szedni, és a kapcsolók dugaljak környékét mindig kézi csiszolóval csináljuk, mert a csiszológép szivacsos tépőzáras tányérja könnyen sérül.

Dedra 7748 falcsiszoló paraméterei:

  •  Áram igény: 230 V / 10 A
  •  Teljesítmény: 710 W
  •  Fordulatszám: 1000-2100 fordulat/perc
  •  Tárcsa csiszolókorong méret: 225 ¤
  •  Nyélhossz: 160 cm

Így ismerheti: falcsiszoló, gipszkarton csiszoló, zsiráf, falcsiszoló bérlés, gipszkarton csiszoló bérlés, zsiráf bérlés, falcsiszoló kölcsönzés, gipszkarton csiszoló kölcsönzés, zsiráf kölcsönzés, falcsiszolo, gipszkarton csiszolo, zsiraf, dedra,

Érdekelhetnek még…