Csónakmotor Elektromos csónakmotor Minnkota 55 bérlés kölcsönzés Szeged

Napi bérleti díj 1-8h (aznapi zárásig): 10000.-Ft

24 órás bérleti díj: 10500.-Ft

2-4 nap bérlés díja/nap: 6300.-Ft

Öt napot meghaladó bérlés díja/nap: 6000.-Ft

Kaució: 100000 Ft

Kölcsönözni szeretné most, lefoglalná holnapra, vagy hétvégére? Hívja a T.Z.Gépkölcsönzőt: +36703168403

A képek csak illusztrációk, a termékek paraméterei a valóságban eltérhetnek az itt megjelenítettől!

Megtekinthető videó: Hamarosan!

Leírás

Csónakmotor Elektromos csónakmotor Minnkota 55 bérlés kölcsönzés Szeged

Miért béreljünk Endura 55 C2 elektromos csónakmotort?

Az elektromos csónakmotorok legnagyobb előnye, hogy csendben juttatnak el célodhoz, ami lehet kedvenc horgászhelyed, esetleg fotósként halkan közelítheted meg azokat az élőhelyeket, ahol kedvenc fotó prédáid élnek. Hasznosak akkor is, amikor egy robbanó motorral nem látogatható vízterületre szeretnél bejutni, mint a Balaton, Óhalászi Holt-Tisza a Tisza-tavon stb.

LEÍRÁS ÉS PARAMÉTEREK

Az Endura 55 C2 minden típusú csónak, nagy súlyú és méretű hajók, illetve vitorlás hajók meghajtására, navigálására tökéletesen megfelel. Az Endura C2 elektromos motorcsalád maga a megbízhatóság. A horgászok számára ideális motor, amely gyenge szél esetén is segíti a felhasználót.

Az Endura C2 sorozat a Cool Power technológiával van ellátva, ami azt eredményezi, hogy az Endura C2 motorok 100 Celsius fokkal alacsonyabb üzemi hőmérsékleten működnek, mint a többi motor. Nem melegszik fel, ezáltal az Endura C2 tolóerejének hatékonysága nem csökken.

Az új motorrögzítő szerkezet és a motorszár is UV álló composit anyagból készül, ami rugalmas, szinte törhetetlen és nem rozsdásodik. Ezáltal a motorszár a mederfenékhez való ütközéskor nem deformálódik el, hanem elhajlik, majd visszanyeri eredeti állapotát. A motorszárnak és a composit anyagnak köszönhetően a motor semmilyen körülmények között sem rezonál. Az Endura C2 sorozat előre 5, illetve hátra 3 sebességi fokozattal van ellátva. Az értékesítők szerint, az Endura sorozat propellerei damil, illetve hínár elvágására is alkalmasak, a motor ezeket az anyagokat nem csévéli fel, hiszen a damil és hínár feltekerés után további problémát okozhatnak a motoron. Ezt sajnos nekem sikerült megcáfolni egy másik típusnál, feltekerte a damilt, de hát ugye a kivétel erősíti a szabályt. ?

A motor gáz és irányító karja 15 cm-es hosszúságig kihúzható a könnyed és kényelmes irányítás céljából.

Nagy segítség, hogy az Endura C2 sorozat most már akkumulátor töltés-visszajelző LED sorral van ellátva, így a felhasználó tudja, hogy mennyi időt tölthet még kint a vízen.

Az akkumulátor saru alapból nem lenne tartozéka a motornak, de aki a T.Z.Gépkölcsönző eszközeit bérli, annak egy profi gyorscsatlakozót is biztosítunk a motor akkumulátoros csatlakozásához és ezért nem számolunk fel külön bérleti díjat.

A motorhoz külön kölcsönözhető 100 Ah-s munkaakkumulátor és stég is.

A Minnkota Endura 55 C2 elektromos csónakmotor, igazán jó választás 1-2 napos bérlésre, vagy akár több napos kölcsönzésre, kikapcsolódásra egyaránt.

Műszaki adatok:

Volt 12

Fokozat előre/hátra 5/3

Amper felvétel, maximum 50

Watt 600

Kp 24,95

Lbs 55

Lóerő 0,8 Le

Akkumulátor teszter igen

Szár hossz 91 cm

Súly 9,5 kg

Maximális csónaksúly 1500 kg

Így ismerheti: Minnkota Endura 55 C2 elektromos csónakmotor, csónakmotor, elektromos csónakmotor, minnkota motor, elektromos hajómotor, csónakmotorbérlés, csónakmotor bérlés, csónakmotorkölcsönzés, csónakmotor kölcsönzés, kölcsönzésszeged, bérlésszeged, minnkotaszeged, csonakmotor, csonakmotorberles, csonakmotorkolcsonzes, berles szeged, berlesszeged, kolcsonzesszeged, kolcsonzes szeged,

Érdekelhetnek még…