Csónakakkumulátor munkaakkumulátor Aksi bérlés kölcsönzés Szeged

Napi bérleti díj 1-8h (aznapi zárásig): 5200.-Ft

24 órás bérleti díj: 5500.-Ft

2-4 nap bérlés díja/nap: 3000.-Ft

Öt napot meghaladó bérlés díja/nap: 2500.-Ft

Kaució: 60000 Ft

Kölcsönözni szeretné most, lefoglalná holnapra, vagy hétvégére? Hívja a T.Z.Gépkölcsönzőt: +36703168403

A képek csak illusztrációk, a termékek paraméterei a valóságban eltérhetnek az itt megjelenítettől!

Megtekinthető videó: Hamarosan!

Leírás

Csónakakkumulátor munkaakkumulátor Aksi bérlés kölcsönzés Szeged

Mikor kölcsönözzünk munkaakkumulátort?

Csónakakkumulátor, munkaakkumulátor, csónakmotor, lakókocsi, lakóautó munkaakkumulátor Varta 12V/90 Ah, bérlése a következő esetekben javasolt.

Aki hajózik vagy lakókocsival utazik, tudja, hogy a parttól vagy a civilizációtól távol, már csak egyvalami számít: a megbízhatóság. A hajókhoz és lakókocsikhoz bérelhető VARTA akkumulátorok az Ön csúcstechnológiájú megbízható segítői a kalandok kellős közepén! Az elégedett bérlők már régóta bizalmat szavaznak a VARTA Professional Dual Purpose-munkaakkumulátornak. Ezt az akkumulátort nagy kapacitás, rendkívüli hidegindítóerő, kitűnő biztonság és verhetetlen megbízhatóság jellemzi.

Célzottan hajók, elektromos csónakmotorok, lakóautók és lakókocsik energiaellátásához lett tervezve.

-névleges feszültség 12 Volt

-kapacitás K20: 90 Ah

-kapacitás K5: 77 Ah

-hossz 353 mm

-szélesség: 175 mm

-magasság: 190 mm

-súly: 24.60 Kg

Így is ismerheti: Varta Professional DC 12 V 90 Ah Jobb+, munkaakkumulátor, munkaakkumulátorkölcsönzés, munkaakkumulátor kölcsönzés, munkaakkumulátorbérlés, munkaakkumulátor bérlés, professional dual purpose, Varta930090080, ProfessionalDC12V90AhJobb, aksiszeged, akkumulátorszeged, aksibérlés, aksibérlésszeged, aksikölcsönzésszeged, aksi bérlés, aksi kölcsönzés, aksikölcsönzés, akkumulátor bérlés, akkumulátor kölcsönzés, akkumulátorbérlésszeged, akkumulátorkölcsönzésszeged, bérlés, kölcsönzés, bérlésszeged, kölcsönzésszeged, akkumulatorberles, akkumulator berles, akkumulatorkolcsonzes, akkumulatorkolcsonzes, aksi berles, aksi kolcsonzes, aksiberles, aksikolcsonzes, akku, aksi,

Érdekelhetnek még…