Betoncsiszoló Hitachi Hikoki 125 sarokcsiszoló bérlés kölcsönzés Szeged

Napi bérleti díj 1-8h (aznapi zárásig): 7500.-Ft

24 órás bérleti díj: 8000.-Ft

2-4 nap bérlés díja/nap: 7000.-Ft

Öt napot meghaladó bérlés díja/nap: 6500.-Ft

Kaució: 20000 Ft

Kölcsönözni szeretné most, lefoglalná holnapra, vagy hétvégére? Hívja a T.Z.Gépkölcsönzőt: +36703168403

A képek csak illusztrációk, a termékek paraméterei a valóságban eltérhetnek az itt megjelenítettől!

Megtekinthető videó: Hamarosan!

Leírás

Betoncsiszoló Hitachi Hikoki 125 sarokcsiszoló bérlés kölcsönzés Szeged

Mikor kölcsönözzünk, Hitachi, Hikoki, 125 betoncsiszoló, sarokcsiszoló gépet?

Egyenetlen beton felületek, lépcső, mini terasz, kisszoba, burkolás előtti előkészítése, vagy durva falfelületek, gipszhabarcsok, makacs festékmaradványok eltávolítása stb. a feladat?

A Hitachi Hikoki sarokcsiszoló 125mm, fordulatszám szabályozós gép bérlése a Sankyo porelszívó adapterrel, egy tökéletes választás a kisebb, 1-2, max.10 m2 nagyságú beton és egyéb kőzet felületek megmunkálásához, csiszolásához.

Beton, tégla, mészkő, műkő, aljzat, vagy fal, ezzel a géppel könnyedén hozzáférhetünk, és egyszerűen csiszolhatjuk simává, készíthetjük elő a további munkálatokhoz az adott felületünket.

A Sankyo porelszívó adapternek köszönhetően, aminek a kölcsönzési díját a gép bérleti díja tartalmazza, szinte teljesen pormentessé tudjuk tenni a csiszolást. Természetesen egy ipari, vagy ipari jellegű porszívó, csatlakoztatva kell legyen munka közben a betoncsiszolóhoz, ami a kiáramló por elszívásáról gondoskodik. A porszívó, nem tartozék, saját porszívót is lehet használni, de ebben az esetben ezt be kell mutatni a kölcsönzés alkalmával, hogy meggyőződhessünk a csatlakozók kompatibilitásáról, össze-csatlakoztathatóságáról. Viszont ha nincs saját, a T.Z.Gépkölcsönző ipari, vagy ipari jellegű porszívó bérlés termékkörben is optimális megoldásokat tud kínálni a partnerei részére.

A gép bérleti díján felül, ipari betoncsiszoló gyémánt korong kölcsönzési díj: (Betoncsiszoló ipari fazékkorong 125, így keressen rá az aktuális árra) Ft/mm. A tőlünk bérelt korong esetén kölcsönzéskor kiszámlázunk 1 mm-t az aktuális árlistában szereplő áron, a tárcsát mérjük kiadáskor és visszavételkor is. A további kopás mm, visszahozatalkor fizetendő! Ez azért előnyös, mert így valóban csak annyit kell kifizetni, amennyit használták, nem kell a drága 15000.-esetenként 35000.-Ft-os korongot kifizetni! Ha van saját korong, azt is lehet használni, ez esetben csak a gépet, korong nélkül adjuk bérbe!

Jellemzők:

Legerősebb motor az osztályában

Magas hasznos teljesítmény ( max. 2800 W)

Lágyindítás teszi lehetővé, hogy a pici testben lapuló nagy teljesítményű gép, indítási áramfelvétele ne csapja le a kismagszakítót (16A ajánlott!)

Fordulatszámszabályzás segítségével a megfelelő beállítási értéken a maximális teljesítményt tudjuk elérni csiszolás közben.

Újraindításvédelem (áramszünet esetén a bekapcsolva maradt gép nem indul magától újra)

Rezgés csillapított oldalfogantyú elnyeli a korong forgása közben kiáramló rezgések túlnyomó részét így sokkal könnyebb és kevésbé fáradtságos a munkavégzés.

Műszaki adatok:

Csiszolótárcsa: 125 mm

Névleges teljesítményfelvétel: 1.500 W

Üresjárati fordulatszám: 2.800-10.500/min

Csiszoló tengely menet: M14

Gép tömege adapterrel: 2,5 kg + tárcsa

Így ismerheti: betoncsiszoló, beton csiszoló, 125 betoncsiszoló, hitachi, hikoki, sankyo, porelszívós betoncsiszoló, betoncsiszoló porelszívó adapterrel, sarokcsiszoló, g13va, hikoki g13va, sankyo ap125d, ap125d, kőcsiszoló, tégla csiszoló, falcsiszoló, mészkő csiszoló, flex, kisflex, 125 flex,

Érdekelhetnek még…