Betoncsiszoló 125 Hikoki GM13Y porelszívós Bérlés Kölcsönzés Szeged

Napi bérleti díj 1-8h (aznapi zárásig): 7500.-Ft

24 órás bérleti díj: 8000.-Ft

2-4 nap bérlés díja/nap: 7000.-Ft

Öt napot meghaladó bérlés díja/nap: 6500.-Ft

Kaució: 40000 Ft

Kölcsönözni szeretné most, lefoglalná holnapra, vagy hétvégére? Hívja a T.Z.Gépkölcsönzőt: +36703168403

A képek csak illusztrációk, a termékek paraméterei a valóságban eltérhetnek az itt megjelenítettől!

Megtekinthető videó: Hamarosan!

Leírás

Betoncsiszoló porelszívós Hikoki 125 Bérlés Kölcsönzés Szeged

Mikor kölcsönözzünk, Hitachi, Hikoki, 125 GM13Y betoncsiszoló gépet?

Egyenetlen beton felületek, lépcső, mini terasz, kisszoba, burkolás előtti előkészítése, vagy durva falfelületek, gipszhabarcsok, makacs festékmaradványok eltávolítása stb. a feladat?

A Hitachi Hikoki betoncsiszoló 125mm, fordulatszám szabályozós gép bérlése, tökéletes választás a kisebb, 5-10, max.15 m2 nagyságú beton és egyéb kőzet felületek megmunkálásához, csiszolásához.

Beton, tégla, mészkő, műkő, aljzat, vagy fal, ezzel a géppel könnyedén hozzáférhetünk, és egyszerűen csiszolhatjuk simává, készíthetjük elő a további munkálatokhoz az adott felületünket.

A porelszívó adapternek köszönhetően, aminek a kölcsönzési díját a gép bérleti díja tartalmazza, szinte teljesen pormentessé tudjuk tenni a csiszolást. Természetesen egy ipari, vagy ipari jellegű porszívó, csatlakoztatva kell legyen munka közben a betoncsiszolóhoz, ami a kiáramló por elszívásáról gondoskodik. A porszívó, nem tartozék, saját porszívót is lehet használni, de ebben az esetben ezt be kell mutatni a kölcsönzés alkalmával, hogy meggyőződhessünk a csatlakozók kompatibilitásáról, össze-csatlakoztathatóságáról. Viszont, ha nincs saját, a T.Z.Gépkölcsönző ipari, vagy ipari jellegű porszívó bérlés termékkörben is optimális megoldásokat tud kínálni a partnerei részére.

A gép bérleti díján felül, ipari betoncsiszoló gyémánt fazék-korong kölcsönzési díj: 3000.- Ft/mm. A tőlünk bérelt korong esetén kölcsönzéskor kiszámlázunk 1 mm-t, a tárcsát mérjük kiadáskor és visszavételkor is. A további kopás mm, 3000.- Ft/mm, visszahozatalkor fizetendő! Ez azért előnyös, mert így valóban csak annyit kell kifizetni, amennyit használták, nem kell a drága korongot kifizetni! Ha van saját korong, azt is lehet használni, ez esetben csak a gépet, korong nélkül adjuk bérbe, de mindenképp hozni kell, hogy a kölcsönzőben felhelyezhessük azt a gépre, az esetleges különbözőségekből származó egyéb károsodások elkerülése végett!

Jellemzők:

Legerősebb motor az osztályában

Lágyindítás teszi lehetővé, hogy a pici testben lapuló nagy teljesítményű gép, indítási áramfelvétele ne csapja le a kismagszakítót (16A ajánlott!)

Fordulatszámszabályzás segítségével a megfelelő beállítási értéken a maximális teljesítményt tudjuk elérni csiszolás közben.

Újraindításvédelem (áramszünet esetén a bekapcsolva maradt gép nem indul magától újra)

Körfogantyú, kényelmessé teszi a munkavégzést, segítségével a legoptimálisabb helyzetben van lehetőségünk tartani a gépet munka közben.

 

Műszaki adatok:

Csiszolótárcsa: 125 mm

Furat: 22,23 mm

Névleges teljesítményfelvétel: 1900 W

Üresjárati fordulatszám: 3.800-8.200/min

Csiszoló tengely menet: M14

Gép méret (hossz, szél, mag): 475x199x125 mm

Gép tömege adapterrel: 3,6 kg + tárcsa

Így ismerheti: betoncsiszoló, beton csiszoló, 125 betoncsiszoló, hitachi, hikoki, porelszívós betoncsiszoló, betoncsiszoló porelszívó adapterrel, sarokcsiszoló, gm13y, hikoki gm13y, kőcsiszoló, tégla csiszoló, falcsiszoló, mészkő csiszoló, hikoki betoncsiszoló, betoncsiszoló hikoki, betoncsiszoló bérlés, beton csiszoló bérlés, 125 betoncsiszoló bérlés, hitachi bérlés, hikoki bérlés, porelszívós betoncsiszoló bérlés, betoncsiszoló porelszívó adapterrel bérlés, sarokcsiszoló bérlés, gm13y bérlés, hikoki gm13y bérlés, kőcsiszoló bérlés, tégla csiszoló bérlés, falcsiszoló bérlés, mészkő csiszoló bérlés, hikoki betoncsiszoló bérlés, betoncsiszoló hikoki bérlés, betoncsiszoló kölcsönzés, beton csiszoló kölcsönzés, 125 betoncsiszoló kölcsönzés, hitachi kölcsönzés, hikoki kölcsönzés, porelszívós betoncsiszoló kölcsönzés, betoncsiszoló porelszívó adapterrel kölcsönzés, sarokcsiszoló kölcsönzés, gm13y kölcsönzés, hikoki gm13y kölcsönzés, kőcsiszoló kölcsönzés, tégla csiszoló kölcsönzés, falcsiszoló kölcsönzés, mészkő csiszoló kölcsönzés, hikoki betoncsiszoló kölcsönzés, betoncsiszoló hikoki kölcsönzés,

Érdekelhetnek még…