Áramfejlesztő Aggregátor Güde Bérlés Kölcsönzés Szeged

Napi bérleti díj 1-8h (aznapi zárásig): 6500.-Ft

24 órás bérleti díj: 7000.-Ft

2-4 nap bérlés díja/nap: 6000.-Ft

Öt napot meghaladó bérlés díja/nap: 5500.-Ft

Kaució: 40000 Ft

Kölcsönözni szeretné most, lefoglalná holnapra, vagy hétvégére? Hívja a T.Z.Gépkölcsönzőt: +36703168403

A képek csak illusztrációk, a termékek paraméterei a valóságban eltérhetnek az itt megjelenítettől!

Megtekinthető videó: Hamarosan!

Leírás

Áramfejlesztő Aggregátor Güde Bérlés Kölcsönzés Szeged

Mikor kölcsönözzünk áramfejlesztőt, aggregátort, és főleg mekkorát?

Áramszünet esetén, vagy olyan helyen és környezetben, ahol még nincs biztosítva a hálózati villamos energiaellátás, béreljünk benzines áramfejlesztő generátort, aggregátort, amivel meg tudjuk oldani az ideiglenes villamos energia igényünket.

Építkezés, lakás-ház felújítás, nyaralás, horgászat, hobbikert stb. számos helyen fordulhat elő, hogy kell az áram, de épp ott, vagy épp akkor nincs, vagy nem megoldott. Ezekre a helyekre és időszakokra kölcsönözhetünk benzines áramfejlesztő generátort, aggregátort a T.Z.Gépkölcsönzőből.

Fontos azonban tudnunk előre, hogy mit akarunk róla működtetni és mennyi időn keresztül. Mert ennek megfelelően kell kiválasszuk, hogy melyik, (Kisebb, vagy nagyobb teljesítényű, Watt számú.) áramfejlesztőt érdemes kölcsönözzük.

Minél több, vagy minél nagyobb teljesítményű gépet-fogyasztót, minél hosszabb időn keresztül akarunk egy időintervallumon át használni, annál nagyobb energiakapacitású, teljesítményű aggregátort kell kölcsönözzünk. Mindig olyan áramfejlesztőt béreljünk, aminek teljesítmény leadási képessége nagyobb, mint az általunk működtetni kívánt gép-eszköz igénye.

Ez főként azért fontos, mert a gépek-fogyasztók nagy többsége, az indításkor, sokkal nagyobb, sok esetben a többszöröse energiát igényli-veszi fel, mint a címkéjén feltűntetett Watt (W) szám. Egy 2000W-os (2Kw) flex géphez, érdemes legalább 2,5-2,8Kw-os áramfejlesztőt kölcsönözni. Így nagyobb esélyünk van, el is végezni a munkát, anélkül, hogy lekapcsolna a kölcsönzött aggregátor védelmi rendszere, vagy hétköznapibb nyelven, lecsapná a biztosítékot.

Güde GSE 3701 RS aggregátor jellemzői:

  • 4 pólusú szinkron generátor
  • AVR (Automatikus feszültségszabályozás a stabil tápellátáshoz)
  • 2 x 230 V / 50 Hz aljzat
  • olajhiány-védelem
  • szállítási fogantyú
  • futómű kerékkel
  • kézi berántás
  • feszültségmérő

Műszaki adatok:

Feszültség: 230 V

Frekvencia: 50 Hz

Feszültségszabályzás: AVR

Tartós teljesítmény: (230 V) 2500 W (2,5Kw)

Max. teljesítmény: (230 V) 2800 W (2,8Kw)

Üzemanygtartály: 15 l (Csak tiszta 100-as benzin tankolható!)

Tömeg: 43 kg

Kimeneti feszültség: 230 V/50 Hz

Csatlakozók: 2x 230V~50Hz

Védettség: IP 23

Motor: 4-Ütemű-OHV, léghűtéses, 208 cm3

Fogyasztás: kb. 1,25 l/h

Indítás: kézi berántás

Hossz: 605 mm

Szélesség: 600 mm

Magasság: 542 mm

Figyelem! Az áramfejlesztők kiválasztásánál vegye figyelembe azt, hogy a fogyasztói teljesítmény igényt különböző tényezők befolyásolják (Léteznek pl. lomha és nagy indítási áramigényű gépek-fogyasztók). Ennek megfelelően utólagos reklamációt nem tudunk elfogadni, mint ahogy 100 %-os bizonysággal azt sem tudjuk előre megmondani, hogy az Ön által kiválasztott áramfejlesztő megfelel-e az igényeinek. Javasoljuk, hogy hozza el kölcsönzés előtt, az áramfejlesztőről működtetni kívánt gépet és kölcsönzés előtt próbáljuk össze. Célunk, hogy mindketten elégedettek legyünk a bérlés végeztével.

Figyelem! Az áramfejlesztőre, aggregátorra, csak védőérintkező nélküli, úgynevezett kettős szigetelésű gépeket szabad csatlakoztatni, vagy gondoskodni kell az áramfejlesztő, aggregátor, szabványos, védőföldelésre történő csatlakozásáról beüzemelés előtt! Az esetleges áramütésből, vagy egyéb okból származó balesetekért kizárólag a bérlő-felhasználó okolható, vonható felelősségre.

Figyelem, a Güde aggregátorba, csak friss, tiszta 100-as benzin tankolható, ettől szépen indul, és egyenletesen jár a gép! Az üzemanyag minőségét, kamerával és oktánszám-mérővel ellenőrzünk minden visszavételkor. Rendellenesség, az üzemanyag rendszer tisztíttatása miatt, letéti díj vesztéssel járhat! Az odahaza, hetek-hónapok óta tárolt benzin, sajnos nem használható fel, a kicsapódó vegyi anyagok miatt! Foglaláskor előre kell jelezni a tervezett üzemanyagszükségletet és a kölcsönzőben külön költségtérítés fejében biztosítjuk a gép használatához szükséges üzemanyagot. Köszönjük az együttműködést!

Figyelem! Az eszközök, gépek kiadásakor és a visszahozatalakor, a rakodás, gépjárműbe való be, valamint kiemelés, a szállítást megelőző biztonságos rögzítés, minden esetben a bérlő feladata. Legyenek szívesek olyan segítséggel, rögzítő hevederekkel és szállító járművel érkezni, akivel és amivel ezt meg tudják önállóan, oldani. Valamint előre tervezni, a kölcsönözni kívánt eszköz méreteit, súlyát, illetve a szállító jármű adottságait illetően. A kölcsönző személyzete, ezen feladatok elvégzésére, nem tud rendelkezésre állni. Köszönjük a megértést!

Így ismerheti: aggregátor, agregátor, aggregator, agregator, áramfejlesztő, aramfejleszto, aggregátor szeged, agregator szeged, áramfejlesztő szeged, aramfejleszto szeged, áramfejlesztő bérlés, áramfejlesztő kölcsönzés, aggregátor bérlés, aggregátor kölcsönzés, agragator berles, agregator kolcsonzes, bérlés szeged, kölcsönzés szeged, güde, güde aggregátor, güde agregátor, gude agregator, güde áramfejlesztő, gude aramfejleszto, güde gse3701rs, gse3701rs, gse 3701 rs, 2,5kw agregátor, áramfejlesztő generátor, generátor, benzines áramfejlesztő, benzines aggregátor, benzines agregátor,

Érdekelhetnek még…