Áramfejlesztő Aggregátor Einhell Bérlés Kölcsönzés Szeged

Napi bérleti díj: 5000 Ft
24 órás bérleti díj: 5500 Ft
Öt napot meghaladó bérlés díja /nap: 4000 Ft
Kaució: 40.000 Ft

Kölcsönözni szeretné most, lefoglalná holnapra, vagy hétvégére? Hívja a T.Z.Gépkölcsönzőt: +36703168403

A képek csak illusztrációk, a termékek paraméterei a valóságban eltérhetnek az itt megjelenítettől!

Megtekinthető videó: Hamarosan!

Leírás

Áramfejlesztő Aggregátor Einhell Bérlés Kölcsönzés Szeged

Mikor kölcsönözzünk áramfejlesztőt, aggregátort, és főleg mekkorát?

Áramszünet esetén, vagy olyan helyen és környezetben, ahol még nincs biztosítva a hálózati villamos energiaellátás, béreljünk benzines áramfejlesztő generátort, aggregátort, amivel meg tudjuk oldani az ideiglenes villamos energia igényünket.

Építkezés, lakás-ház felújítás, nyaralás, horgászat, hobbikert stb. számos helyen fordulhat elő, hogy kell az áram, de épp ott, vagy épp akkor nincs, vagy nem megoldott. Ezekre a helyekre és időszakokra kölcsönözhetünk benzines áramfejlesztő generátort, aggregátort a T.Z.Gépkölcsönzőből.

Fontos azonban tudnunk előre, hogy mit akarunk róla működtetni és mennyi időn keresztül. Mert ennek megfelelően kell kiválasszuk, hogy melyik, (Kisebb, vagy nagyobb teljesítényű, Watt számú.) áramfejlesztőt érdemes kölcsönözzük.

Minél több, vagy minél nagyobb teljesítményű gépet-fogyasztót, minél hosszabb időn keresztül akarunk egy időintervallumon át használni, annál nagyobb energiakapacitású, teljesítményű aggregátort kell kölcsönözzünk. Mindig olyan áramfejlesztőt béreljünk, aminek teljesítmény leadási képessége nagyobb, mint az általunk működtetni kívánt gép-eszköz igénye.

Ez főként azért fontos, mert a gépek-fogyasztók nagy többsége, az indításkor, sokkal nagyobb, sok esetben a többszöröse energiát igényli-veszi fel, mint a címkéjén feltűntetett Watt (W) szám. Egy 2000W-os (2Kw) flex géphez, érdemes legalább 2,5-2,8Kw-os áramfejlesztőt kölcsönözni. Így nagyobb esélyünk van, el is végezni a munkát, anélkül, hogy lekapcsolna a kölcsönzött aggregátor védelmi rendszere, vagy hétköznapibb nyelven, lecsapná a biztosítékot.

Áramfejlesztő (benzin 1:50)

Einhell TC-PG 1000

Erőteljes 2 ütemű benzinmotor, ami 2T és 100-as benzin 1:50 keverékével működik!

230 V-os aljzat

Belhúzós indítás az egyszerű kezelés érdekében

AVR automatikus feszültségszabályozó a stabil kimeneti teljesítményért

Túlterhelés kapcsoló a készülék biztonsága érdekében

Védőkeretes váz, a védelem és a könnyű szállítás érdekében

Erős lábak gumibakkal a rezgéscsillapítás érdekében.

Műszaki adatok:

Feszültség: 230 V

Frekvencia: 50 Hz

Feszültségszabályzás: AVR

Tartós teljesítmény: (230 V) 680 W (0,68Kw)

Max. teljesítmény: (230 V) 800 W (0,8Kw max 1 perc)

Üzemanygtartály: 4 l

Tömeg: 20 kg

Kimeneti feszültség: 230 V/50 Hz

Csatlakozók: 1x 230V~50Hz

Védettség: IP 23

Motor: 2-Ütemű, léghűtéses, 63 cm3

Fogyasztás: kb. 0,6-1 l/h

Indítás: kézi berántás

Hossz: 42 cm

Szélesség: 34 cm

Magasság: 33 cm

Figyelem! Az áramfejlesztők kiválasztásánál vegye figyelembe azt, hogy a fogyasztói teljesítmény igényt különböző tényezők befolyásolják (Léteznek pl. lomha és nagy indítási áramigényű gépek-fogyasztók). Ennek megfelelően utólagos reklamációt nem tudunk elfogadni, mint ahogy 100 %-os bizonysággal azt sem tudjuk előre megmondani, hogy az Ön által kiválasztott áramfejlesztő megfelel-e az igényeinek. Javasoljuk, hogy hozza el kölcsönzés előtt, az áramfejlesztőről működtetni kívánt gépet és kölcsönzés előtt próbáljuk össze. Célunk, hogy mindketten elégedettek legyünk a bérlés végeztével.

Figyelem! Az áramfejlesztőre, aggregátorra, csak védőérintkező nélküli, úgynevezett kettős szigetelésű gépeket szabad csatlakoztatni, vagy gondoskodni kell az áramfejlesztő, aggregátor, szabványos, védőföldelésre történő csatlakozásáról beüzemelés előtt! Az esetleges áramütésből, vagy egyéb okból származó balesetekért kizárólag a bérlő-felhasználó okolható, vonható felelősségre.

Így ismerheti: aggregátor, agregátor, aggregator, agregator, áramfejlesztő, aramfejleszto, aggregátor szeged, agregator szeged, áramfejlesztő szeged, aramfejleszto szeged, áramfejlesztő bérlés, áramfejlesztő kölcsönzés, aggregátor bérlés, aggregátor kölcsönzés, agragator berles, agregator kolcsonzes, bérlés szeged, kölcsönzés szeged, einhell, einhell aggregátor, einhell agregátor, einhell agregator, einhell áramfejlesztő, einhell aramfejleszto, einhell tc-pg1000, tcpg1000, tc-pg1000, áramfejlesztő generátor, generátor, benzines áramfejlesztő, benzines aggregátor, benzines agregátor,

Érdekelhetnek még…