Állvány guruló állvány Krause Bérlés Kölcsönzés Szeged

Napi bérleti díj 1-8h (aznapi zárásig): 9500.-Ft

24 órás bérleti díj: 10000.-Ft

2-4 nap bérlés díja/nap: 9000.-Ft

Öt napot meghaladó bérlés díja/nap: 8500.-Ft

Kaució: 100000 Ft

Kölcsönözni szeretné most, lefoglalná holnapra, vagy hétvégére? Hívja a T.Z.Gépkölcsönzőt: +36703168403

A képek csak illusztrációk, a termékek paraméterei a valóságban eltérhetnek az itt megjelenítettől!

Megtekinthető videó, Krause gurulós állvány összeszerelése:

 

Leírás

Állvány guruló állvány bérlés kölcsönzés Szeged

Mikor béreljünk állványt?

Építkezés, csarnoképítés, felújítás, redőnyszerelés, klímaszerelés, magas fák metszése kivágása stb. alkalmával, ha a létra nem elég magas, vagy nem nyújt elegendő biztonságot a munkavégzés alatt, akkor mindenképp béreljünk inkább állványt.

Kényelmesen lehet róla munkát végezni, el van látva védőkorlátokkal, így a szükséges szerszámokat biztonságos környezetben tudjuk használni, vagy lehet rajta tárolni a beépítendő anyagokat, megkímélve magunkat a fölösleges fel le mászkálástól.

A T.Z.Gépkölcsönző, Krause Stabilo 10-es sorozatú 2,5 x 0,75 méter járólapméretű, 1,4 – 13,4 méter munkamagasságú, állványt ad bérbe.

A kölcsönzést elsősorban Csongrád-Csanád, Békés, Bács-Kiskun megyékben végezzük, de hosszabb időtartamra (5 napot meghaladó) az ország más területén is lehetőség van a bérlésre.

Az állvány TÜV-SÜD tanúsítvánnyal rendelkezik, megfelel a magyar munkavédelmi előírásoknak. Minden állvány-alkatrész új/újszerű állapotú, tartalmazza a szükséges kiegészítőket (kitámasztók, stb.), melyek segítségével minden helyzetben biztonságosan használhatók.

 

Jellemzők:

-Krause stabilo Professional, EN 1004 8/12 XXXD

-Engedélyezett maximális munkamagasság bel-térben: 13,4m   Állómagasság: 12m

-Engedélyezett maximális munkamagasság kül-téren: 9,4m   Állómagasság: 8m

-TÜV-minősítéssel, terhelhetőség 200 kg/m2 a DIN EN 1004 szerint

-A stabil acél kereszttartó biztonságos munkavégzést tesz lehetővé

-Az állvány teljes magasságát, egy és kétméteres elemek összetoldásával lehet elérni, de a munkamagasság ezen belül, 25 cm-es közönként változtatható.

-A járólapok problémamentesen (25 cm-es osztásban) beakaszthatók a keretek fokai közé. Így elkerülhető a költséges átszerelés és lebontás.

-Az állítható magasságú kerekek (Ø 150 mm) egyenetlen talajon is lehetővé teszik a használatot

-A kitámasztók használata 7,40 m munkamagasságtól kötelezően ajánlott!

-Mezőhossz: 2,50 m

-Állványszélesség: 0,75 m

-Állványaink Szeged Lőcsei u.12.-szám alatt, a cégünk telephelyén vehetők át személyesen, vagy a távolság és a bérleti idő függvényében kalkulált egyedi áron kiszállítjuk.

-Kérjük, hogy amennyiben Krause típusú gurulóállványt szeretne bérelni, személyesen, vagy telefonon vegye fel velünk a kapcsolatot.

-További bérlési információkat az általános szerződési feltételekben találja!

Köszönjük, hogy a T.Z.Gépkölcsönző állványait bérli!

Figyelem! Az eszközök, gépek kiadásakor és a visszahozatalakor, a rakodás, gépjárműbe való be, valamint kiemelés, a szállítást megelőző biztonságos rögzítés, minden esetben a bérlő feladata. Legyenek szívesek olyan segítséggel, rögzítő hevederekkel és szállító járművel érkezni, akivel és amivel ezt meg tudják önállóan, oldani. Valamint előre tervezni, a kölcsönözni kívánt eszköz méreteit, súlyát, illetve a szállító jármű adottságait illetően. A kölcsönző személyzete, ezen feladatok elvégzésére, nem tud rendelkezésre állni. Köszönjük a megértést!

Így ismerheti: Krause, Krause Stabilo, Krause Stabilo 10, Krause Stabilo Professional, állvány, guruló állvány, állvány bérlés, guruló állvány bérlés, állványbérlés, gurulóállványbérlés, állvány kölcsönzés, guruló állvány kölcsönzés, állványkölcsönzés, gurulóállványkölcsönzés, állvány Szeged, guruló állvány Szeged, állvány bérlés Szeged, guruló állvány bérlés Szeged, állványbérlésszeged, gurulóállványbérlésszeged, állvány kölcsönzés Szeged, guruló állvány kölcsönzés Szeged, állványkölcsönzésszeged, gurulóállványkölcsönzésszeged,

Érdekelhetnek még…