Kölcsönzési információk

Kaució

Kölcsönzéskor, a bérleti díjon felüli Kauciót-letéti díjat, minden esetben készpénzben, (HUF.-) előre kiszámolva legyen szíves előkészíteni, ugyanazon bankjegyeket kapja majd vissza a bérlés végeztével, amennyiben az ASZF szerinti állapotban, vagyis tiszta hiánytalan stb. állapotban visszaszolgáltatja az eszközt! A kaució mértékéről legyen szíves előre tájékozódni. Megtalálható a weboldalunkon, az eszköz megnevezése, bérleti díjak alatt www.tzgepkolcsonzo.hu

Bérleti díj-bérleti időszak:

A bérleti díjat is egyszerűen ki tudja előre számolni, a honlapon, a kölcsönözni kívánt eszköz képe mellett fel vannak tüntetve az árak három kategóriában:

-8 órás/napi bérleti díj: Az elviteltől az aznapi zárásig terjedő időszak.

-24 órás bérleti díj: Az elvitel órájától a következő nap ugyanazon órájáig terjedő időszak.

-5 napot meghaladó bérlés díja: Az elvitel napjától, órájától számított folyamatos 5 napot meghaladó időszak.

Ennek megfelelően, csak be kell szorozni az ott található összegeket ahány napra szeretné kibérelni az eszközt, és pont annyit fogunk kérni a kölcsönzés alkalmával, amelyről természetesen számlát is azonnal adunk!

Amennyiben olyan eszközt bérel, amihez szeretné igénybe venni a kiegészítőeszközök bérlése szolgáltatásunkat, természetesen azt is hozzá kell adnia a bérleti díjhoz. (pl. ütvefúró-SDS fúrószár, porszívó-porzsák, flex-flexkorong, horonymaró-gyémánttárcsa, stb.)

Ezeken felül, a kiegészítő eszközöknél (pl. gyémánttárcsa, hegesztőhuzal, stb.), fordulhat elő, egy úgynevezett „kopásdíj-szolgáltatás”, ezek díjai előre meg vannak határozva mi menyibe kerül, az van leosztva /mm, súly, stb., az így keletkező végösszeget csak utólag tudjuk megállapítani, amikor az eszközt visszaszolgáltatta. Így azok is, korrekt, valós mérés alapján kerülnek megállapításra. Vagyis az eszköz visszahozatalakor mérünk, ezt akkor számlázzuk és akkor fizetendő!

Okmányok:

Az alábbi iratok szükségesek, ezeket hozza magával, mert le kell fénymásoljuk!

Magánszemély esetében:

-Fényképes igazolvány

-Lakcímkártya

-Adókártya

Jogi-céges személy esetében:

-Aláírási címpéldány (Az eredetit kérjük bemutatni!)

-Fényképes igazolvány

-Lakcímkártya

-Adókártya

Meghatalmazott esetén:

-Meghatalmazás

-Aláírási címpéldány (Az eredetit kérjük bemutatni!)

-Fényképes igazolvány

-Lakcímkártya

-Adókártya

Rögzített videófelvétel!

Felhívjuk szíves figyelmét, hogy biztonsági célból, valamint az esetleges későbbi nézeteltérések tisztázása érdekében, a kölcsönzőnkben, a rakodó területen és a parkolóban is, rögzített videófelvétel készül, melytől nem áll módunkban eltérni!

Amennyiben ön nem járul hozzá rögzített felvétel készítéséhez, megkérjük tisztelettel, ne látogassa az üzletünket!

Köszönjük megértését és bizalmát!

Várjuk szeretettel! www.tzgepkolcsonzo.hu